Ondernemer in Beeld: Rob Bader

851
Rob Bader, arbeidsdeskundige, bij, Optimaal Werk, Noordwijk
Rob Bader

Ondernemer in beeld is een rubriek over ondernemende persoonlijkheden die zichtbaar en betrokken zijn binnen de Duin- & Bollenstreek. Deze keer interviewt (media)ondernemer John van der Tol de Sassenheimer Rob Bader…..

Geboren: 6-6-1959 in Sassenheim

Werkzaam/woonachtig in de Bollenstreek sinds: 1980. Ook een periode in Lisse gewoond.

Beroep en functie:  Arbeidsdeskundige bij Optimaal Werk B.V. in Noordwijk.

Waar ben je goed in:
Zorgvuldig, kennis van zaken, leveren van kwaliteit van mijn werk.  Het oplossen van problemen en het adviseren aan mijn klanten met de juiste beslissingen.

Wat is de kracht van Optimaal Werk:
Het waardevolle bedrijvennetwerk dat aan onze Arbo-organisatie is aangesloten. Op deze manier bouwen we een vertrouwensband op met onze klanten en ga je er naar toe werken om met de juiste oplossingen en adviezen te komen. En ook niet onbelangrijk; een superleuk team van collega’s die indien nodig elkaar willen helpen.  

Trots op (zakelijk):
De juiste zakelijke beslissingen te hebben genomen zoals bedrijfsbeëindiging in 2001 en in 2007 een succesvolle carrière switch gemaakt als arbeidsdeskundige.

Waar kennen wij jou allemaal nog meer van:
Ook vele jaren werkzaam geweest in de bloembollenbranche als ondernemer samen met mijn vader en broer. Was een mooie periode met hoogte- en dieptepunten.

Mooiste plekje in de Bollenstreek:
Sassenheim. Veel groen, rustig wonen, in het hart van de bollenstreek, treinstation aanwezig en snelle aansluiting naar de A44.

Mooiste moment ooit:
Geboorte van mijn kinderen waar ik trots op ben. Zijn nu allemaal volwassen en hebben we een superleuke familieband.

Favoriete sport:
Sinds kort golf ik. Een heerlijke sport om te relaxen maar ook om in contact te komen met interessante ondernemers. 

Memorabel sportmoment:
Bokslegende Mohammed Ali en zijn gevecht tegen Joe Frazier. Maar ook het gevecht naast de boksring die hij heeft gevoerd tegen de Amerikaanse overheid. Zeer boeiend!!!

Waar was jij toen op het moment dat dit gebeurde:
Thuis en ‘s nachts gekeken naar het gevecht, vroeger moest je gewoon wakker blijven om naar tv te kunnen kijken, nu heb je uitzending gemist en mis je geen nachtrust….

Favoriete restaurant:
Tespelduyn, lekker eten en drinken in combinatie met een 9 holes op de golfbaan spelen. 

Favoriete boek: Da Vinci code van Dan Brown.

Favoriete schrijver:
Susan Smit, haar manier van schrijven spreekt mij aan evenals de opbouw van de verhalen.

Favoriete film: The Holiday met Cameron Diaz en Kate Winslet.

Favoriete acteur: Sean Connery

Favoriete muziek:
Ik ben veel in Brazilië geweest en als je daar bent en luistert naar de Braziliaanse muziek kom je helemaal in de relaxstand. 

Favoriete vakantiebestemming:
Brazilië, Spanje, Portugal en Italië. Heerlijke temperaturen en genieten van de cultuur, zon zee en strand.

Waar word jij vrolijk van:
Positieve en enthousiaste mensen waar ik iets voor kan betekenen. Uitdagingen en kansen pakken in mijn werk, maar zeker ook als mijn kinderen gezellig komen eten. Ik ga dan zelf iets speciaals koken en hebben we veel plezier met elkaar.

Waar mag jij wakker gemaakt voor worden:
Als ik in een keer in gesprek kan komen met een bekende Nederlander die op zakelijk gebied veel heeft bereikt en hoe hij dat heeft bereikt.

Levensmotto:
Van iedere dag een waardevolle dag maken. Om te gaan met leermomenten, succesmomenten maar ook met teleurstellingen.  Leren van anderen en kennis en ervaring overbrengen naar anderen.

 Wat vind je leuk aan Zaken voor Zaken:
Mooi platform om bedrijven in de actualiteit te zetten in de vorm van een duidelijke zichtbaarheid, het leest lekker vlot, interessante rubrieken van ondernemers uit de regio. Ook regio zakennieuws lees ik regelmatig en blijf ik op deze manier op de hoogte van zakelijke ontwikkelingen in de regio.