1e Nederlandse editie European Bodypainting Festival

1233

De beste Europese artiesten creëren adembenemende kunstwerken

Op zaterdag 13 en zondag 14 augustus vindt de eerste editie plaats van het European Bodypainting Festival bij Kasteel de Keukenhof in Lisse. In samenwerking met de organisatie van het zeer succesvolle World Bodypainting Festival wordt dit oogstrelende evenement uitgebreid met een Europese editie in Nederland. Tientallen artiesten uit meer dan 20 landen toveren het menselijke lichaam om tot wandelende en bewegende kunstwerken en presenteren hun creaties op het podium tijdens spectaculaire shows. De artiesten strijden om de felbegeerde titel in één van de vijf Europese Bodypainting Kampioenschappen categorieën die worden gesponsord door Make Up For Ever.

European Bodypainting Festival Kasteel Keukenhof LisseDe tuinen van Kasteel de Keukenhof in Lisse worden omgetoverd tot een magisch 2-daags festival boordevol optredens, modeshows, workshops en tentoonstellingen. De eerste editie van European Bodypainting Festival belooft een ware lust voor het oog te worden.

 

European Bodypainting Festival Kasteel Keukenhof Lisse
Het European Bodypainting Festival is een uniek en onvergetelijk festival voor artiesten, kunstenaars, fotografen, muziekliefhebbers, fashionista’s en gezinnen. Het kleurrijke evenement bevat naast talloze bodypaint activiteiten, tentoonstellingen, workshops en de Europese Bodypainting Kampioenschappen ook concerten, straatmuzikanten en markten. In Bodypaint City laten artiesten zich inspireren door de omgeving. Hier komen ontwerpen spontaan tot stand, soms zelfs met behulp van het publiek. Bezoekers kunnen op de diverse markten een kijkje nemen waar naast kleding en sieraden ook bodypaint attributen te koop zijn. Tijdens het European Bodypaint festival worden ook verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd.

European Bodypainting Festival Kasteel Keukenhof Lisse

Kaarten zijn verkrijgbaar:
Voorverkoop ticket per dag €22,50. Verkoop ticket aan de deur €25,00
Voorverkoop weekendticket €40,00. Verkoop aan de deur €45,00
Voorverkoop VIP dagticket €145,00. Verkoop aan de deur €175,00
Voorverkoop VIP weekendticket €240,00. Verkoop aan de deur €300,00
www.EBF.info