50 jaar exclusief maatwerk bij Keukenfabriek Kuivenhoven

2958
Henry Kuivenhoven Martin Kuivenhoven
Henry Kuivenhoven (l) en Martin Kuivenhoven

Rijnsburg – Precies 50 jaar geleden verruilde Maarten Kuivenhoven zijn vaste baan als timmerman voor het ondernemerschap. De start van één van de meest aansprekende keukenfabrieken van Nederland.

Maarten begon destijds een timmerbedrijf. Met zijn oude stationwagen ging hij enthousiast op weg naar elke klus. Naast vele trappen, deuren en kozijnen deed hij ook grote verbouwingen. De eerste keuken bouwde hij voor eigen gebruik, dit bleek later de basis te zijn voor het huidige bedrijf. Het was hard werken, maar spijt van zijn keuze om voor zichzelf te beginnen heeft Maarten nooit gekregen. 20 jaar geleden heeft hij het bedrijf overgedragen aan zijn zonen Henry en Martin.

één van de meest aansprekende keukenfabrieken in Nederland

In de afgelopen 50 jaar is er heel wat veranderd. Het bedrijf is gegroeid tot één van de meest aansprekende keukenfabrieken in Nederland met een eigen ontwerp- en productie/montage afdeling in huis. Deze teams met gekwalificeerde vakmensen leveren dagelijks de mooiste keukens, badkamermeubels en interieurs.

Kijkje in de keuken
50 jaar is een mooi moment om te vieren. Zaterdag 10 september, vanaf 10 uur, laat het team van Kuivenhoven u daarom hun ‘keukengeheim’ zien. In de prachtige showroom aan de Oegstgeesterweg 204b in Rijnsburg krijgt u een indruk van de diverse stijlen. Ook kunt u deze dag een kijkje nemen in de fabriek.
Speciaal voor deze feestelijke dag is er een kok aanwezig van het huismerk Miele. Hij laat u graag zien en proeven wat u allemaal kunt bereiden met de innovatieve apparatuur van Miele. Ook kunt u genieten van de heerlijke hapjes die worden bereid op de Big Green Egg.
De mannen van stukadoorsbedrijf Zouhri demonstreren u graag de mogelijkheden van modern stukwerk voor uw keuken of badkamer. Ook aan de kinderen is gedacht. Op het terrein staat een overdekte USA truck springkussen en is er verse popcorn.

Keukenfabriek Kuivenhoven
Oegstgeesterweg 204b
Rijnsburg
www.kuivenhovenkeukens.nl