Smaakvol Lisse opent haar deuren

959
Smaakvol Lisse, Kasteel keukenhof

Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juli 2016 wordt de eerste editie van ‘Smaakvol Lisse’ georganiseerd op het landgoed van Kasteel Keukenhof. Smaakvol Lisse is hét culinaire evenement van de Bollenstreek waarbij 11 verschillende Lissese horecabedrijven drie dagen lang hun mooiste en lekkerste producten presenteren rondom het sfeervolle plein van de Hofboerderij van Kasteel Keukenhof.

Organisatie
“Smaakvol Lisse” is een initiatief van Paul en Mariska van der Hulst (Van der Hulst Catering), Robert Faas (Kasteel Keukenhof) en Marco Vrij (Eetcafé Lef)

Locatie
Heerlijk eten, een lekker drankje, op en top gezelligheid en sfeervolle beats van de DJ en trompettist van Ferocius Events: genieten voor jong en oud. Vanaf 20.30 uur gaat de muziek up-tempo, mogen de voetjes van de vloer en verandert de hooikap in een ware dansvloer.

De deelnemers van Smaakvol Lisse presenteren zich vanuit kleine pagodetentjes die in een gezellige kring achter de Hofboerderij van Restaurant Tante Alie worden opgesteld. Voor de tentjes en rondom de Hofboerderij wordt een groot terras gerealiseerd bestaande uit stoere banken, tafels, statafels en zijn twee barpunten waar u een heerlijk drankje kunt kopen.

Deelnemers
Kasteel Keukenhof
Van der hulst catering en Kookstudio
Eetcafe Lef
Restaurant de Vier Seizoenen
Brasserie Hemels
Grandcafe A-Muze
IJssalon MIN12
Restaurant de Nachtegaal
Pizzeria Ristorante Piccolo
Ristorante Il Mulino
Patisserie Vermeer
Dragon Town

Muntverkoop
Gerechtjes en drankjes kunnen gekocht worden middels Smaakvol Lisse consumptiemunten. Deze consumptiemunten worden tijdens het evenement verkocht op duidelijk aangegeven plaatsen.

Entertainment
Smaakvol Lisse wordt muzikaal omlijst door entertainment van Ferocius Events. Tijdens alle dagen zal er sfeervolle achtergrondmuziek spelen die op vrijdagavond 1 juli vanaf 20.30 uur verandert naar up-tempo beats dankzij een moderne DJ gecombineerd met een spetterend optreden van een trompettist. Op zaterdagavond 2 juli zal er wederom een optreden zijn van een  DJ die er zeker voor zal zorgen dat maar weinig mensen stil kunnen zitten op geweldige muziek.

Tijdens de openstelling op zondag wordt er ook aan onze jonge bezoekers gedacht door middel van het plaatsen van een groot springkussenparadijs i.s.m. Have Fun Events. Daarnaast zet Kinderboerderij De Poelepetaat zijn deuren wagenwijd open en kinderen worden uitgenodigd in NME Centrum De Groene Bol voor allerlei leuke activiteiten op het gebied van natuur, milieu en educatie.

Parkeren 
Parkeren gebeurt op het eigen parkeerterrein van Kasteel Keukenhof waar parkeren gratis is. Vanaf hier kunt u lopend achter het kasteel om richting de Hofboerderij om hier te genieten van een geslaagd avondje uit. Het is op het park van Kasteel Keukenhof niet toegestaan om te fietsen en deze kunt u stallen in de daarvoor bestemde fietsenstallingen

  • Vrij  1 juli: 17.00 – 00.00 uur
  • Zat  2 juli: 17.00 – 00.00 uur
  • Zon 3 juli: 15.00 – 21.00 uur

Locatie: Landgoed Kasteel Keukenhof (Rondom de Hofboerderij)

Meer weten?
ga naar http://www.smaakvollisse.nl 

Smaakvol Lisse