Accountants- en advieskantoren Van Velzen en Van der Zwet gaan hun krachten bundelen

3317

Vanaf 1 januari 2017 gaan Van Velzen accountants & adviseurs en Van der Zwet Accountants en Adviseurs verder als één accountantskantoor.

Het kantoor van Van der Zwet, gevestigd in Lisse, wordt momenteel geleid door Kees van der Zwet RA en Eric Stroombergen AA. Per 1 januari 2017 treedt Kees van der Zwet terug uit de maatschap. Kees van der Zwet: “In 1993 heb ik dit kantoor opgericht en samen met Eric opgebouwd tot een mooie organisatie, zowel qua medewerkers als qua klanten. Het moment is voor mij gekomen om mijn werkzaamheden als partner te beëindigen. Ik blijf voorlopig wel actief betrokken bij het kantoor en de klanten, maar krijg op deze manier meer tijd om nieuwe activiteiten te ontplooien.”.

Eric Stroombergen zal samen met de medewerkers de overstap maken naar Van Velzen. “Niet alleen qua naam gaan we voortaan verder als Van Velzen accountants & adviseurs, maar ook fysiek zullen we afscheid nemen van het pand in Lisse. In het eerste kwartaal van 2017 nemen we onze intrek in het mooie pand van Van Velzen in Warmond.”, geeft Eric Stroombergen aan. “Het is een hele verandering voor ons, maar wel een mooie uitdaging. Behalve de nieuwe locatie verandert er voor onze klanten niets. Elke klant behoudt zijn eigen contactpersoon en blijft de aandacht en service krijgen die hij van ons gewend is.”

Van Velzen telt momenteel circa 30 medewerkers. Het partnerteam van Van Velzen bestaat uit Ted van Velzen, Rob Batenburg en Nicole Kuiper. “Eric treedt vanaf januari tot ons partnerteam toe. We zijn erg blij met deze ontwikkeling. Afgelopen maanden is gebleken dat onze kantoren goed bij elkaar passen. We werken vanuit dezelfde filosofie, namelijk dat onze klant centraal staat. We willen betrokken zijn bij onze klanten en hen op alle financiële en fiscale gebieden bij kunnen staan. Hierdoor kan sneller worden ingespeeld op de veranderingen die bij onze klanten plaatsvinden. Beide kantoren onderstrepen deze uitgangspunten.”, aldus Ted van Velzen.

Rob Batenburg: ”Net als Van der Zwet maakt ons kantoor een transitie door van accountants- naar advieskantoor. Hiermee spelen we in op de veranderende maatschappij waarin de accountant een almaar belangrijkere adviesrol krijgt. Klanten mogen van ons kwaliteit verwachten evenals proactieve, kundige en betrokken adviseurs. Door de samenvoeging van beide kantoren kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en onze medewerkers meer mogelijkheden bieden om zich verder te ontwikkelen.”

Door het bundelen van de krachten van beide kantoren behoort van Velzen tot één van de grotere accountants- en adviesorganisaties in de Duin- en Bollenstreek.

“We hebben alle vertrouwen in een mooie toekomst met elkaar en met onze klanten!”, besluit Nicole Kuiper.

Van Velzen logo Zaken voor ZakenVan Velzen accountants & adviseurs
Wasbeeklaan 3, Warmond
Postbus 7, 2170 AA  Sassenheim
071 – 30 12 400
info@vanvelzenaa.nlww.vanvelzenaa.nl
www.aangenamekennis.nl