Waar kan ik zakelijk netwerken? Deze ZakenAgenda geeft een overzicht weer waar er zakelijke activiteiten worden georganiseerd en door wie. Organiseert u zelf een zakelijk evenement die ook in het overzicht thuis hoort? Mail de informatie naar john@zakenvoorzaken.nl

nov
26
ma
KBB – Spreker Sjerp van der Vaart @ NH Congrescentrum Leeuwenhorst
nov 26 @ 16:00 – 19:00
KBB - Spreker Sjerp van der Vaart @ NH Congrescentrum Leeuwenhorst | Noordwijkerhout | Zuid-Holland | Nederland

Wij nodigen u van harte uit voor de volgende KBB bijeenkomst op maandag 26 november aanstaande bij NH Congrescentrum Leeuwenhorst. De ervaren en energieke spreker, Drs. Sjerp van der Vaart, oud EU/EP vertegenwoordiger voor Nederland en België geeft ons een korte toekomstverkenning over hoe lidstaten en bedrijfsleven in de Europese Unie duurzaam  kunnen anticiperen op wat komen gaat?  En hoe belangrijk daarbij regio-identiteit is. Daarbij staat de vraag centraal wat de samenhang is tussen de crises van de 21e eeuw. En welke omgevingsfactoren o.a. essentieel zijn voor ondernemers om voldoende ‘diepte’ te kunnen blijven zien bij afweging van (investerings-) beslissingen? MELD U HIER SNEL AAN Introducés zijn natuurlijk altijd van harte welkom. 

Drs. Sjerp van der Vaart  is oud EU/EP Vertegenwoordiger in Nederland en België. Met zijn achtergrond als historicus, oud-journalist FD, -uitgever en publicist behandelt hij bovenstaande thema’s in het zicht van ontwikkelingen in de Europese Unie (nieuw nationalisme, legitimiteit) en de gevolgen van de wereldwijde identiteitspolitiek voor regio’s en burgers in de Europese ruimte.

Het programma voor maandag 26 november a.s.:
16.00-17.00 Ontvangst
17.00-17.15 Welkom door voorzittter Arjan Bakker en goedkeuring jaarcijfers 2017 / verslag kascommissie
17.15-18.00 Presentatie door Sjerp van der Vaart
18.00-19.00 Netwerkborrel
19.00-20.30 Diner, indien aangemeld (ook voor introducés)
20.30            Einde

Aanmelden:
U kunt uzelf, een eventuele collega en/of introducé hier aanmelden voor de bijeenkomst en/of het aansluitende diner. Aan het diner zijn voor u als lid geen kosten verbonden. Voor een introducé of 2e persoon van het bedrijf worden de dinerkosten in rekening gebracht. Bij afmelding uiterlijk vrijdag 23 november vóór 17.00 u. worden geen kosten voor het diner in rekening gebracht. Daarna moeten wij € 45,00 p.p. exclusief BTW voor het diner aan u doorbelasten.

Locatie en parkeren:
NH Congrescentrum Leeuwenhorst
Langelaan 3
2231 XT  Noordwijkerhout
Er is voldoende parkeergelegenheid

Wij zien u graag maandag 26 november aanstaande,
Het Bestuur KBB

nov
28
wo
IRH – Hillegomse Ondernemersborrel @ Hotel Villa Flora
nov 28 @ 17:00 – 21:30
IRH - Hillegomse Ondernemersborrel @ Hotel Villa Flora | Hillegom | Zuid-Holland | Nederland

De Hillegomse Ondernemersborrel wordt elke vierde woensdag van de maand georganiseerd door InitiatiefRijk Hillegom en Koopcentrum Hillegom in samenwerking met MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel Villa Flora.

De Ondernemersborrel start vanaf 17:00 uur en er is gelegenheid om deel te nemen aan het buffet. Met Renate & Nick de Mon van Villa Flora zijn afspraken gemaakt waarbij maandelijks een smaakvol buffet voor slechts € 10 zal worden gepresenteerd.
Drankmuntjes zijn 5 voor € 10 en € 2,25 per stuk.

Voor haar leden neemt InitiatiefRijk Hillegom de kosten voor het buffet voor haar rekening.

Nieuwe deelnemers en leden worden in de gelegenheid gesteld zich voor te stellen en bestaande deelnemers/leden krijgen de gelegenheid hun zakelijke interessante nieuwsfeiten met de aanwezigen te delen.
Per keer krijgen maximaal 3 bedrijven hiervoor 2 minuten de gelegenheid.

Vanaf 18:30 uur kan van het buffet gebruik gemaakt worden.
Tijdens het diner kan aan de grote tafel over een actueel onderwerp worden gediscussieerd.

Daarnaast worden tijdens de maandelijkse Ondernemersborrel interessante gasten uitgenodigd zoals bijvoorbeeld uit lokale politiek.

Aan de Ondernemersborrel zijn geen kosten verbonden. Versnaperingen en buffet zijn voor eigen (gereduceerde) rekening.
Aanmelden kan via: info@initiatiefrijkhillegom.nl en vergeet je visitekaartjes niet mee te nemen!

dec
3
ma
KOV – bijeenkomst december
dec 3 @ 18:00 – 21:00
KOV - bijeenkomst december

locatie en informatie volgt

dec
11
di
BCL – Eindejaar 2018
dec 11 @ 17:00 – 20:00
BCL - Eindejaar 2018

Informatie en inschrijving volgen.

dec
12
wo
Flower Science: Flower Science Congres – Natuurlijk kapitaal @ Floralis
dec 12 @ 14:30 – 19:30
Flower Science: Flower Science Congres - Natuurlijk kapitaal @ Floralis | Lisse | Zuid-Holland | Nederland

Vooraankondiging Flower Science congres: Laat de natuur voor je werken!
Waar denkt u aan bij natuurlijk kapitaal? Aan biodiversiteit? Aan het gebruik van licht, warmte en water in bedrijfsprocessen? Aan een gezonde bodem voor uw bloembollen?

Bij natuurlijk kapitaal gaat het om land, natuur, grondstoffen, een stabiel klimaat, energie en kwaliteit van bodem, water en lucht. Of het nu gaat om de eigen productieprocessen, leveranciers, afnemers of recycling. Een ondernemer van de toekomst gaat verstandig om met de natuurlijke hulpbronnen.

Tijdens het Flower Science Congres op woensdag 12 december a.s. leggen prominente sprekers de verbinding tussen wetenschap en praktijk.

Koos Biesmeijer is scientific director Naturalis. Hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om op een verantwoorde manier om te gaan met ons natuurlijke kapitaal: hoe kan de bloembollensector de natuur voor zich laten werken met rendement voor ondernemer en omgeving?

Michiel de Haan is managing director van Royal Lemkes, winnaar van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2018. Deze grootste plantenleverancier van Europa verbindt duurzaamheid op alle niveaus aan hun business. In een inspirerend verhaal vertelt hij waarom Royal Lemkes duurzaamheid zo belangrijk vindt, hoe zij daar invulling aan proberen te geven én wat het oplevert.

Hierna volgt een aantal ultrakorte presentaties over de teelt, de inhoudstoffen en onze omgeving; volop inspiratie hoe u als ondernemer gebruik kunt maken van uw natuurlijk kapitaal. Het belooft weer een interessante middag te worden bij Floralis in Lisse. Zet de datum alvast in uw agenda en meld u aan. Wanneer u na afloop mee blijft eten, geef dit dan even apart op het inschrijfformulier aan in de blanco regel voorzien van Ja of Nee.

Datum: woensdag 12 december 2018
Tijdstip: 14:30 – 19:30 uur
Locatie: Floralis, Floralisplein 69, 2161 HX Lisse