Bekendmaking finalisten Duurzaamheidsprijs in BoBizzNizz

37

Op 21 juli is het exact 50 jaar geleden dat Neil Armstrong zijn eerste stappen op de maan zette. Om daar bij stil te staan organiseren Space Expo en het Radisson Blu Palace Hotel op 28 mei Space Connect. Een feestelijke netwerkbijeenkomst met André Kuipers. We spreken met Space Expo-directeur Rob van den Berg over dit evenement.

In de afgelopen weken hebben de juryleden van de Duurzaamheidsprijs de acht genomineerde bedrijven bezocht. Zij hebben het de jury niet makkelijk gemaakt, maar uiteindelijk zijn er 4 finalisten. Juryleden Jacco Knape, Anke Schüttemeyer en 2018-winnaar Sebastiaan Bos zijn te gast, om ons alles over de Duurzaamheidsprijs te vertellen. Als klap op de vuurpijl worden de 4 finalisten live in de uitzending bekend gemaakt.

Omdat duurzaamheid ook tot regels vanuit de overheid leidt, is uit ons deskundigenteam Fred Kortekaas van Homma BV te gast. Met hem gaan we in gesprek over de Informatieplicht Energiebesparing, waaraan alle bedrijven per 1 juli 2019 moeten voldoen.

BoBizzNizz is het zakenradioprogramma van Bollenstreek Omroep en is te beluisteren op woensdagavond om 20:00 uur, via 105.3 FM of online, www.bollenstreekomroep.nl.

De uitzending van 12 juni is hier te beluisteren.