Bijna 500 kaarten vergeven voor Business & Bites Bollenstreek

17
Business & Bites Bollenstreek

Nieuw netwerkevent in eerste jaar zo goed als uitverkocht

Toen de organisatie voor het eerst bijeen kwam werd de wens uitgesproken om tijdens een nieuw netwerkevent zo’n 150 ondernemers bijeen te brengen. Dit nieuwe netwerkevenement wordt georganiseerd 3 september a.s. onder de naam ‘Business & Bites Bollenstreek’ en zal georganiseerd worden in de tuinen van ’t Huys Dever. Inmiddels mag de organisatie haar verwachtingen bijstellen aangezien er bijna 500 kaarten vergeven zijn. Het ziet er daardoor naar uit dat het evenement bij de eerste editie en zelfs voor aanvang uitverkocht zal zijn.

Het concept van Business & Bites Bollenstreek is simpel: de organisatie wil zoveel mogelijk ondernemers en manager bijeen brengen voor een geweldig netwerkmoment. Bezoekers krijgen uitgebreid de gelegenheid om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten op een unieke locatie in de Bollenstreek. Tijdens het event presenteren 10 verschillende regionale horecabedrijven zich met heerlijke bites, kunnen gasten een drankje halen aan de bar en genieten van entertainment van Ferocius Events.

Er zijn maximaal 500 kaarten voor Business & Bites Bollenstreek beschikbaar. De organisatie verwacht de laatst beschikbare kaarten komende week kwijt te raken waarmee het nieuwe evenement al bij de eerste editie is uitverkocht. All-in toegangskaarten voor ondernemers en managers kosten € 22,50 per stuk en de laatste zijn te bestellen via www.business-bites.nl.

Business & Bites Bollenstreek wordt op dinsdag 3 september georganiseerd bij ’t Huys Dever van 17:00 tot 20:00 uur. Voor fietsen zijn er voldoende fietsenstallingen, auto’s kunnen geparkeerd worden op het parkeerterrein van Tuincentrum Overvecht.