BoBizzNizz is weer terug, luister de uitzending hier terug

111
BoBizznizz
v.l.n.r. Dennis van der Voort, Hans van Schie, Henk Griffioen en Ed Slobbe

Zakenradioprogramma BoBizznizz is na een afwezigheid van ruim 2 jaar weer terug. Dennis van der Voort en Ed Slobbe zullen elke 14 dagen tafelgesprekken gaan leiden en interviews gaan afnemen over zakelijke onderwerpen die ondernemers aangaan.

BoBizzNizzDe eerste uitzending een korte terugblik op BoBizzNizz van weleer met ondernemers Henk Griffioen en Hans van Schie  (klik hier).

Aansluitend aan het tafelgesprek met 2 horeca ondernemers over wat een goede zomer allemaal met zich meebrengt. Dennis en Ed gingen in gesprek met horeca manager Harm van der Linden van Copper Food & Drinks Noordwijk en horeca leverancier Robin Schrijer van Schrijer Horeca Groothandel. (klik hier voor deel 1) (klik hier voor deel 2).

Nieuw
Een terugkerend thema zal een interview worden met een team van specialisten. In elke uitzending belicht 1 van deze specialisten een voor ondernemers interessant onderwerp. Deze keer kwam advocaat Vincent Breedveld (DayOne Legal) langs om ons bij te praten over de werking van de AVG in de praktijk. De eerste (forse) boetes zijn inmiddels uitgedeeld. (klik hier).

Het programma wordt gemaakt door ondernemers Ed Slobbe (Optimaal Werk),  Dennis van der Voort (KIEN OndernemersAdvies) en John van der Tol (Zaken voor Zaken). Techniek en muziek is in de vertrouwde handen van Peter Kapel.

De uitzending is in zijn geheel of in blokken terug te luisteren via deze link

BoBizzNizz
zittend Peter Kapel (techniek) en gasten Robin Schrijer, Harm van der Linden en Vincent Breedveld