Burgemeester Lies Spruit overvalt Meest Invloedrijke Persoon 2016

2413

Op 31 oktober jl. werd de veelzijdige entrepreneur Edwin de Beukelaar verrast met een bliksembezoek. Lies Spruit werd vorig jaar door uitgever John van der Tol benoemd tot Meest Invloedrijke Persoon 2015 in de Duin-& Bollenstreek. Haar slagvaardig handelen bij de voortdurende burenruzie van beide Keukenhoven was niet alleen de uitgever opgevallen maar werd zeker ook opgemerkt door het bedrijfsleven in de Duin- & Bollenstreek. 

fotografie: Sven van der Vlugt

Volgens een strak script werd de burgemeester in Lisse opgehaald en is samen met de uitgever richting St(r)andplaats Nederzandt gereden om de nieuwe nummer 1 te gaan verrassen. De collega’s van Edwin zaten in het complot en hadden alles tot in de puntjes voorbereid. “De Beuk” wist van niets. Achter de schermen stonden filmer Peter Berg (Berg Filmproducties) en fotograaf Sven van der Vlugt (Sven van der Vlugt Fotografie) klaar om over te gaan tot actie. 

Edwin de Beukelaar
Edwin de Beukelaar verrast

Onwetend en verrast reageerde Edwin op de binnenkomst van de filmer en fotograaf. Op het moment dat burgemeester Lies Spruit naar binnenliep was de verbazing helemaal compleet. Zoals altijd stelde Edwin zich op als een waar gastheer maar werd toch enigszins stil toen duidelijk werd waarom de burgemeester naar Nederzandt was gekomen.

Lies Spruit Edwin de Beukelaar
burgemeester Lies Spruit overhandigd de wisselbeker aan Edwin de Beukelaar; de Meest Invloedrijke Persoon uit de Duin- en Bollenstreek 2016

Ook de uitgever was inmiddels achter de burgemeester aangekomen en gaf haar de wisselbeker die hoort bij deze benoeming. Vervolgens overhandigde de burgemeester de beker aan Edwin. Op deze beker staan alle voorgaande nummers 1 vermeld.

John van der Tol hield alle aanwezigen stil, zo ook Edwin (en dat is uniek te noemen).

TOP50DuinBollen2016
Iedereen luistert aandachtig naar het waarom van de nummer 1 positie


Voor deze gelegenheid had vriend Peter Engels de vrouw en ouders van Edwin geïnformeerd en zij stonden klaar om Edwin te feliciteren. Bij het aanhoren van de motivatie was niet alleen Edwin stil maar hoorden zijn vrouw en ouders vol bewondering de toelichting aan.

Michel Pater en Edwin de Beukelaar
Michel Pater feliciteert Edwin de Beukelaar

Businesspartner en vriend Michel Pater was na de burgemeester Lies Spruit de eerste die hem feliciteerde.

TOP50DuinBollen2016
staand v.l.n.r. Michel Pater, Melinda Pater, Anneke de Beukelaar-Reiling, Loed de Beukelaar enMandy Koek. Zittend Peter Engels (l) en Edwin de Beukelaar 

de lijst telt maar 50 namen hé

Top 50
Jaarlijks vraagt John zijn netwerk om namen te noemen van personen die zichtbaar zijn, zich inzetten voor het algemene (ondernemers)belang maar ook succesvol zijn in hun branche. De vele namen worden dan geïnventariseerd waarmee de uitgever uiteindelijk de lijst samen stelt. Aan een benoeming kunnen geen rechten worden ontleent en dienen met een knipoog te worden bekeken maar een vermelding is deze lijst is niet zomaar tot stand gekomen dus een beetje trots is zeker op zijn plaats!

 

        klik hier voor FILM TOP 50 2016

TOP50DuinBollen2016
De moeder van Edwin wil haar zoon feliciteren
burgemeester Lies Spruit kijkt lachend toe hoe Edwin de Beukelaar John van der Tol omhelst
burgemeester Lies Spruit kijkt lachend toe hoe Edwin de Beukelaar John van der Tol omhelst
John van der Tol Edwin de Beukelaar en burgemeester Lies Spruit
John van der Tol Edwin de Beukelaar en burgemeester Lies Spruit