De beroemde Porseleinkast-service nu bij u op de stoep!

320

Dat Henriëtte van den Anker van De Porseleinkast ver, heel ver gaat voor haar klanten, dat wisten we al wel. Maar nu gaat zij wel héél ver. Of misschien beter gezegd: ze komt héél dichtbij. Want vanaf nu levert De Porseleinkast service aan huis!

“Is ie niet mooi?”, vraagt Henriëtte trots, doelend op haar gloednieuwe auto. “Ik heb hem gekocht bij Autocentrum Beelen in Lisserbroek. Echt een prima zaak met uitstekende service. Ik vertelde Frank Beelen mijn wensen en met zijn advies kwamen we uiteindelijk uit deze Mercedes Citan. Dik tevreden mee.”, aldus Henriëtte De (toekomstige) klanten van De Porseleinkast mogen Frank ook dankbaar zijn voor zijn advies.

Met deze auto komt Henriëtte namelijk voortaan bij hen thuis. “Ik ga er spullen mee bezorgen”, legt Henriëtte uit. “Keukengerei, servies, cadeautjes… Verras eens iemand!
Wat is er leuker dan dat er ineens een cadeautje letterlijk op je stoep staat?”

en je krijgt er mij als ‘barista’ bij

De reclame op de auto heeft even geduurd, maar is top geworden. Dit in samenwerking met Hans Imanse van Moos Studioos, Gerwin Buis van Creative Blast en Peter van Eeden van Royal Print. Ook gaat Henriëtte met haar nieuwe auto naar evenementen. “Je kunt een Jura machine huren en je krijgt er mij als ‘barista’ bij. Ik neem alles mee: de koffiebonen, water, melk, suiker… Het enige dat de klant hoeft te leveren is een stroompuntje.” Ze zwijgt even en vervolgt dan lachend: “En wat lekkers bij de koffie natuurlijk!”

Met dank aan: Silver Fern B.V.; Interim Management & BedrijfsadviesAutocentrum Beelen Mercedes-Benz JURA SOLIS of Switzerland BeneluxMagimix Fissler Nederland Big Green Egg Nederland Lecreuset DemeyereLAMPE BERGER Villeroy & Boch RoyalPrint Creative Blast Esdor VanElten

De Porseleinkast Katwijk

Voorstraat 66 – 2225 ES Katwijk – 071-4016537