De week van de senioren in Teylingen

151

Van 13 tot en met 20 oktober laten winkeliers, bedrijven en horeca in Sassenheim, Voorhout en Warmond zien wat Teylingen in huis heeft voor senioren, tijdens De week van de senioren.

 

De ondernemers en InTeylingen.nl werken samen en zetten tijdens de actieperiode de

60-plussers uit de regio centraal. Via online en offline acties, informatie, speciale aanbiedingen en activiteiten laten ze de senioren uit de Bollenstreek zien dat het zeker de moeite waard is om te komen winkelen in de dorpskernen.

 

Gratis lunchbonnen

Bij aankopen in de actieperiode geven de winkeliers lunchbonnen weg (naar eigen inzicht). Hiermee krijgen de (senioren)consumenten tussen 13 oktober en 10 november €10,- korting op een lunch bij deelnemende horecagelegenheden in Sassenheim, Voorhout of Warmond.

 

Brunch winnen

Als blijk van waardering naar de klanten, geven de ondernemers met elkaar ook 25 gratis brunches weg via een winactie.

Bij deelnemende winkels en bedrijven kunnen consumenten tijdens De week van senioren een lot invullen om kans te maken op een brunch bij Van der Valk Sassenheim. Na de trekking op 2 november worden 25 winnaars met een gast naar keuze uitgenodigd voor een uitgebreide brunch op 10 november.

 

Aanmelden

Wil je als ondernemer of winkeleigenaar ook aansluiten bij De week van de senioren? Dat kan! Vraag vrijblijvend informatie aan bij Arno de Fuijk (arno@inteylingen.nl of 06 12373219) en meld je uiterlijk 1 oktober aan als deelnemer.

De combinatie van ondernemers in de centra en het online bereik en de kennis van InTeylingen versterken elkaar tijdens De week van de senioren.