EE Care, Maregroep en Rabobank Bollenstreek verbinden zich aan Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek

93
duurzaamheidsprijs

‘People’, ‘Planet’, Profit’ en Innovatie zijn de duurzaamheidskenmerken van de competitie in de Duin- & Bollenstreek. Ondernemers moet zich op deze punten onderscheiden om in aanmerking te komen voor de prijs. Drie bedrijven uit de streek gaan hun expertise aanbieden aan de deelnemers om hun hier nóg verder mee te helpen. 

‘Promotors’ ondersteunen ondernemers bij People, Planet en Profit

Drie ‘promotors’
De bedrijven die het ‘promotorschap’ op zich hebben genomen zijn EE Care, Maregroep en Rabobank Bollenstreek. EE Care uit Voorhout is specialist op het gebied van energiebesparing én duurzame energie. Maregroep uit Voorhout is het re- integratiebedrijf voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de Kust-, Duin- en Bollenstreek. Dit door het beste uit mensen  te halen door ontwikkeling, werk en re- integratie. Rabobank is dé financiële dienstverlener met oog voor duurzaam geld verdienen. De Rabobank steunt sociaaleconomische ontwikkelingen in de regio.

Voor de gemeentebesturen is dit een welkome aanvulling op het evenement: “Zo kunnen wij door de Duurzaamheidsprijs ondernemers in het zonnetje zetten. Wij helpen ze hun ervaringen te delen. En nu krijgen ze ook nog ondersteuning met hun directe vragen over People, Planet en Profit.”

Aanmelden of voordragen
Álle ondernemers in de Duin- & Bollenstreek kunnen zich aanmelden. Op www.duurzaamheidsprijsbollenstreek.nl kunnen zij het aanmeldformulier invullen. En iedereen die vindt dat een ander de prijs verdient kan op diezelfde site een ondernemer voordragen.

De sluitingsdatum voor aanmelding is 14 maart 2019.