Energiemonitoring EE Care door RVO erkend!

20

De diensten van EE Care helpen ondernemers geld te besparen op hun energierekening. Het afgelopen jaar heeft EE Care meer dan 3 miljoen euro bespaard voor zijn klanten. Dit is mogelijk gemaakt door gebruik te maken van energiemonitoringfactuur- en contractcontrolecollectieve inkoop.

Niet alleen de klanten maar ook de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland ziet de meerwaarde van de diensten van EE Care. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is een onderdeel van het ministerie van Economische zaken en Klimaat. Zij ondersteunen ondernemend Nederland onder andere met advies, financiële regelingen en helpen bij het vinden van zakelijke partners.

Vanuit deze meerwaarde heeft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland er voor gekozen om EE Care op te nemen in de lijst van bedrijven met een energiemonitoringssysteem.

We zijn trots dat het RVO de energiemonitoring erkend en als toegevoegde waarde ziet om ondernemers te helpen bij het verminderen van het energieverbruik. We hopen via deze weg nog meer ondernemers van dienst te kunnen zijn.