Enorme groei Jac. van Dam Verzekeringen

3458

Met ingang van 1 september a.s. neemt Jac. van Dam Verzekeringen uit Voorhout de circa 500 klanten met een schadeverzekering over van VIP Adviesgroep uit Lisse. Met de aankoop van deze portefeuille groeit het kantoor in schadeverzekeringen aanzienlijk.

Overname portefeuille van

VIP Adviesgroep

Alle 500 klanten die het betreft, zijn inmiddels met een brief geïnformeerd. Voor hen betekent de wijziging alleen dat zij een andere contactpersoon en adviseur krijgen. De polis wordt automatisch omgezet.

Floris van Dam is trots op de aankoop: “Het is een unieke kans om aan nog meer mensen te laten zien waar we als kantoor goed in zijn. Namelijk in het meedenken met onze klanten en het geven van deskundig advies op maat bij alle soorten verzekeringen. En natuurlijk in het vakkundig en snel afhandelen van voorkomende schadegevallen.”

Floris van Dam runt alweer vele jaren het verzekeringskantoor dat in 1997 werd opgericht door zijn vader Jacques van Dam. Samen met een jong en enthousiast team werkt hij dagelijks aan de zekerheid voor zijn klanten. Jac. van Dam Verzekeringen doet zaken met alle betrouwbare verzekeringsmaatschappijen. Floris van Dam: “Wij adviseren niet over hypotheken en pensioenen. Daarvoor kunt u nog steeds terecht bij onze collega’s van de VIP Adviesgroep of bij andere deskundigen in ons netwerk.”

Verzekeringskantoor Jac. van Dam is ook graag uw sparringpartner en vertrouwenspersoon om in alle omstandigheden een passende polis te adviseren.

Jac. van Dam Verzekeringen
Herenstraat 49A
2215 KE VOORHOUT
0252 – 221 670
info@jacvandamverzekeringen.nl
www.jacvandamverzekeringen.nl