Gebrek aan parkeerplaatsen voor vrachtwagens; alles over de Miljoenennota en de de WLTP in BoBizzNizz

133
BoBizzNizz zakenradioprogramma van de Bollenstreek

Met de groei van de economie groeit ook het transport en daarmee het aantal vrachtwagens op de weg. Die moeten natuurlijk buiten werktijd ook ergens kunnen staan.

Gedeputeerde Floor Vermeulen luidt de noodklok over het gebrek aan parkeerplaatsen in Zuid-Holland. We spreken erover met transportondernemer Marcel Wesseling (Wesseling Transport Sassenheim), voorzitter Frank Timmers van Bedrijvenpark ‘s Gravandam Noordwijkerhout en met Peter Engels, die zowel op bedrijventerrein ’s Gravendijk in Noordwijk als op Meer en Duin in Lisse een bedrijf heeft. Welke problemen zien zij en vooral ook welke oplossingen kan de markt aandragen. Lees meer

truck_n207

Verder doen we verslag van het Prinsjesdagontbijt van MeerBusiness en Crop, zodat de (ondernemende) luisteraars op de hoogte zijn van de fiscale plannen van de Rijksoverheid en tenslotte is mobiliteitsdeskundige Henk Griffioen te gast. Het legt uit waarom de Worldwide Harmonised Lightvehicle Test Procedure zo’n impact heeft op de aanschafbelasting van bedrijfsauto’s.

BoBizzNizz is woensdagavond tussen 20:00 uur en 21:00 uur live te beluisteren op Bollenstreek Omroep.