Gerechtsdeurwaarder versterkt positie in de Duin- en Bollenstreek

2005

foto onderschrift: Kees Kuyt (l) en Robin Schrijer

ITB is opgericht in 2013 door Robin Schrijer en was tot voor kort gevestigd te Voorhout in bedrijfsgebouw ’t Soldaatje. Ons motto ‘de relatiemanager voor uw openstaande facturen’. Het ITB is in drie jaar groot gemaakt door haar gedreven en ondernemende directeur Robin Schrijer.

Met haar focus op de regio Duin en Bollenstreek en haar sociale manier van incasseren heeft Schrijer vele MKB partijen in de regio aan zich te weten binden. ITB  biedt u de oplossingen op het gebied van geautomatiseerde administratie, debiteurenbeheer, bedrijfsjuridisch advies, conflictbemiddeling en het incasseren van vorderingen op bedrijven en particulieren via minnelijke en gerechtelijke procedures.

ITB gaat op in Kuyt Gerechtsdeurwaarder en Incasso te Lisse

Met ingang van 1 juli 2016 wordt de incasso intermediair van de Bollenstreek ITB geïntegreerd door de gerechtsdeurwaarder en gaat verder onder de naam Kuyt Gerechtsdeurwaarder en Incasso te Lisse. Robin Schrijer zal op gaan treden als relatiemanager.  “Wij zijn verheugd met de tot stand gekomen samenstelling en zijn van mening dat door het opgaan van ITB in Kuyt de dienstverlening nog verder geoptimaliseerd en geprofessionaliseerd zal worden welke een positieve uitkomst zullen hebben voor onze cliënten”  aldus Robin Schrijer.

Kuyt herbergt het totaal pakket aan dienstverlening en heeft tevens haar focus op de Duin en Bollenstreek. Tevens past de ITB wijze, een sociale manier van incasseren, in de policy van Kuyt. “Door deze integratie is onze positie versterkt” ,aldus Kees Kuyt “De binding met de regio krijgt met de aanstelling van Robin nog meer vorm en aanzien. Het bedrijfsleven in de streek wordt voorzien van een daadkrachtige incasso en gerechtsdeurwaarderorganisatie die  dienstverlening aanbied van geautomatiseerde administratie tot en met het ten uitvoerleggen van het vonnis.”

ruim dertig jaar ervaring

Kees Kuyt heeft ruim dertig jaar ervaring als deurwaarder en incassospecialist. Negen jaar bij de belastingdienst in Haarlem en elf jaar in de Duin en Bollenstreek als belastingdeurwaarder/invordering coördinator. Vanaf 2004 is Kuyt werkzaam geweest als kandidaat-gerechtsdeurwaarder bij drie verschillende gerechtsdeurwaarderskantoren. Vanaf 2008 zelfstandig ondernemer/eigenaar van een incassobureau, freelance-gerechtsdeurwaarder en interim-manager bij diverse incassopartijen.

Sandra KuytSandra Kuyt

Familiebedrijf
Per 10 december Is Kuyt door de Kroon benoemd als gerechtsdeurwaarder met standplaats Lisse. Samen met zijn zoon Tim Kuyt en schoondochter Sandra Kuyt per 1 juli in dienst- vormen  zij de as van het team. Daarnaast is toegevoegd gerechtsdeurwaarder Robin Geeris per 1 maart het familiebedrijf komen versterken. Robin Schrijer als relatiebeheerder maakt het team compleet en zal fungeren als klankbord en spreekbuis voor deze cliënten.

Met het kantoor midden in de Duin- & Bollenstreek zijn wij graag uw partner bij het innen van betalingen. Doortastend, snel en met respect voor uw relatie.

Wij zijn u graag van dienst.

Kuyt Gerechtsdeurwaarder & Incasso Lisse
E: info@gdwkuytlisse.nl
T: 085 – 016 02 67 M: 06 15 639 333
A: Meer en Duin 50-A, 2163 HC Lisse
W: www.gdwkuytlisse.nl

Kees Kuyt-Gerechtsdeurwaarder                Robin Schrijer-Relatiebeheerder
ckuyt@gdwkuytlisse.nl                            rschrijer@gdwkuytlisse.nl
0615639333                                         0652622177

Kuyt Gerechtsdeurwaarder en Incasso Lisse