Geslaagde sloepentocht 2.0 in Teylingen

260

Een vernieuwde opzet, een andere dag, een ander tijdstip. Dat waren enkele ingrediënten van de vernieuwde sloepentocht, versie 2.0 die op dinsdag 23 augustus voor de leden van de TOV gehouden is.

TOV TeylingenBij het samenvoegen van de activiteiten van de HID en de kernen, kwam de vraag naar boven om rekening te houden met de openingstijden van de detaillisten.
Vandaar dat op dinsdag 23 augustus, na sluitingstijd van de winkels, zo’n 85 ondernemers zich verzamelden bij Olympia Charters in Warmond.
Na ontvangst van het bootnummer voor de bootindeling, die ervoor zorgde dat het netwerkelement nog meer vergrootte, werd er ingescheept op de mooie sloepen van Olympia Charters.
Er werd koers gezet richting Kaag en de ondernemers genoten tussen de gesprekken door van heerlijke hapjes en drankjes die volop aan boord aanwezig waren.

TOV sfeer 1Na een tocht van een kleine 2 uur werd er weer afgemeerd bij Olympia Charters en werd er koers gezet naar Dekker Warmond Sport en Party Events, waar een heerlijk barbecue buffet klaarstond. Voorzien van gezellige muziek werd er gegeten en de netwerkcontacten aangehaald en weer nieuwe contacten gelegd.
Tegen half 12 verlieten de laatste leden het partycentrum en kan de organisatie terugkijken op een geslaagde avond, na de vele positieve reacties op de vernieuwde sloepentocht.

TOV sloep 2