GOEDE DOELEN FEEST RONDE TAFEL

44
Ronde tafel duin en bollenstreek feest

Op zaterdag 17 november organiseert de Ronde Tafel (RT180) Duin- & Bollenstreek een spetterende feestavond voor het goede doel in Cheers Voorhout met optredens van Coverband Nightlive en DJ Menm.

Elk jaar steunt de Ronde Tafel Duin- & Bollenstreek meerdere maatschappelijke doelen door de inzameling van geld met hun evenementen.

Dit jaar komt de gehele opbrengst van het feest ten goede aan een tweetal goede doelen:
– Stichting Metakids (www.metakids.nl)
– Stichting Present Bollenstreek (www.presentbollenstreek.nl)

Stichting Metakids financiert onderzoek om metabole ziekten behandelbaar te maken.
Deze onbekende ziekte behoort tot één van de grootste doodsoorzaken onder kinderen in Nederland. Bij kinderen die met een metabole ziekte worden geboren, gaat er iets mis in hun chemische ‘fabriek’. Veel voorkomende gevolgen zijn verstandelijke en/of lichamelijke achteruitgang, dementie, hartfalen, doofheid, blindheid, ademhalingsstoornissen en jong overlijden. Middels onderzoek probeert de stichting kinderlevens te redden.

Stichting Present Bollenstreek slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden zij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Voor 1 dagdeel of voor langere tijd.

De kaarten voor het feest kosten € 15 per stuk en zijn te bestellen via https://www.rt180.nl/product/kaarten-bestellen/ of te koop bij Cheers in Voorhout.