Hoop animo voor Business & Bites Bollenstreek

367
Business & Bites Bollenstreek

Al meer dan 300 aanmeldingen voor nieuw netwerkevent

Lisse – Op dinsdag 3 september a.s. zullen de tuinen rondom ’t Huys Dever het decor vormen voor de eerste editie van ‘Business & Bites Bollenstreek’. Business & Bites Bollenstreek is een compleet nieuw netwerkevenement voor ondernemers en managers uit de regio. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen van dit regionale netwerkspektakel. De kaartverkoop is enkele weken geleden gestart en afgelopen week ontving de organisatie de 300e aanmelding.

De initiatiefnemers hebben zich het doel gesteld om regionale ondernemers, managers en bestuurders begin september weer bijeen te brengen voor een groot netwerkevent. De tuin rondom het historische ’t Huys Dever in Lisse zal als locatie dienen waar samenkomen, ontmoeten en netwerken centraal zullen staan. De locatie wordt sfeervol ingericht waarbij er voldoende gelegenheid is voor bezoekers om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten.

Horecabedrijven uit de regio presenteren bezoekers verschillende ‘bites’ en aan de bar is men welkom voor een heerlijk drankje. Ook aan passend entertainment en aankleding van de locatie is gedacht.

De organisatie wordt ondersteund door verschillende betrokken sponsors en is blij met de enthousiaste reactie van ondernemers en managers. Met nog zo’n 7 weken voor het evenement zijn er al meer dan 300 toegangskaarten vergeven en aanmelden is nog steeds mogelijk. De all-in entreekosten bedragen € 22,50 p.p. en aanmelden vooraf is noodzakelijk via www.business-bites.nl. Business & Bites Bollenstreek zal op dinsdag 3 september worden georganiseerd van 17:00 tot 20:00 uur in de tuinen van ’t Huys Dever te Lisse. Auto’s kunnen geparkeerd worden op het parkeerterrein van Tuincentrum Overvecht en voor fietsen zijn er voldoende fietsenstallingen. Meer informatie is te vinden op www.business-bites.nl