Incasso door een advocaat: niet duurder, wel efficiënter

235
Steenbergen Incasso

Gelukkig gaat het economisch een stuk beter. Toch blijven uw facturen aan uw leveranciers vaak te lang onbetaald. Dit kan leiden tot liquiditeitsproblemen en extra kosten. In feite bent u uw afnemer aan het financieren. Tegelijk loopt u ook nog eens een fors betalingsrisico: als uw afnemer omvalt krijgt u helemaal niet meer betaald. Kortom, elke te late betaling van uw facturen veroorzaakt meer schade en risico’s dan u denkt.

Het is dus van groot belang dat u hier boven op zit. Vanaf nu kunt u zich hierin laten bijstaan door Steenbergen Incasso. Wij brengen de betalingstermijnen van uw afnemers gegarandeerd terug tot de door u gehanteerde termijnen. En als het tot een incasso komt, dan zal dit veel sneller en efficiënter gaan omdat u dit door een van onze advocaten laat doen.

Nieuwe one-stop incasso dienst: SteenbergenIncasso.nl

Een advocaat mag en kan alles wat u in een incassozaak nodig heeft, zoals beslagleggen en procederen voor elke rechtbank, hoe hoog uw vordering ook is. Dat geldt niet voor incassobureaus, deurwaarders en rechtsbijstandsverzekeraars. Die hebben meestal veel minder bevoegdheden en mogelijkheden. Daarom schikken ze vaak eerder of bij een lager bedrag. Of ze moeten alsnog een advocaat inschakelen. Bij Steenbergen Incasso bent u in een keer aan het juiste adres: one-stop incasso dus.

Bovendien maakt het meer indruk als u zich door een advocaat van Steenbergen Incasso laat bijstaan. En wij kunnen u meteen adviseren over uw betalingsvoorwaarden, het eigendomsvoorbehoud, uw debiteurenbeheer en het gebruik van uw algemene voorwaarden.

Bij Steenbergen Incasso kunt u eenvoudig online uw vorderingen aanmelden en 24/7 de voortgang in uw incassozaken volgen. En u krijgt een vaste contactpersoon, die op de hoogte is van uw werkwijze en van uw incassodossiers.

Steenbergen Advocaten speelt in op de wensen van de moderne ondernemer en ontzorgt deze in het gehele incassotraject. Dit kan tegen scherpe tarieven.

Kosten? Die kunnen meestal op de debiteur verhaald worden.

Kijk voor meer informatie op: www.Steenbergenincasso.nl

Steenbergen Advocaten Sassenheim