Intentieverklaring samenwerking MCS Arbo en Optimaal Werk

26
MCS Arbo Warmond en Optimaal werk Noordwijk samenwerking

MCS Arbo uit Warmond en Optimaal Werk uit Noordwijk willen graag intensief samenwerken op het gebied van arbodienstverlening in de Randstad. Op 1 augustus tekenden zij daarvoor een intentieverklaring.

MCS Arbo en Optimaal Werk zijn beide als arbodienst gecertificeerd en bieden aan klanten arbodienstverlening. Een intensieve samenwerking heeft voordelen; het zorgt voor een breder aanbod en stelt de medewerkers in staat hun kennis te bundelen. Dit komt de continuïteit van de dienstverlening aan de cliënten ten goede. Met de samenwerking ontstaat een van de grootste regionale aanbieders voor medische keuringen, verzuimbegeleiding (arbo en casemanagement), re-integratie (arbeidsdeskundige onderzoeken en spoor 2 trajecten) en preventie.

Met het tekenen van de intentieverklaring start een route van kennismaken en uitwisseling, waarbij ook mogelijkheden op het gebied van fusie zullen worden verkend.

MCS Arbo is in 1990 vanuit een medische achtergrond opgericht. Optimaal Werk was in 2002 de eerste aanbieder in Nederland van casemanagement.

Optimaal Werk                                                        MCS Arbo

Ed Slobbe                                                                Luc Schouten