Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek 2019 van start. Durf je mee te doen?

133
Jonge Ondernemersprijs Bollenstreek

Op woensdag 20 maart 2019 wordt tijdens de Grande Finale in Hillegom, voor de tweede keer de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek uitgereikt. Deze onafhankelijke prijs is een initiatief van twee betrokken ondernemers, regionale netwerk- en businessgenerator MeerBusiness Duin- en Bollenstreek en KIEN OndernemersAdvies. Het wordt breed gedragen door het bedrijfsleven en de overheid. Jonge ondernemers hebben en zijn immers de toekomst!

Hoe werkt het?
Alle deelnemers die met hun bedrijf na 1 januari 2016 zijn gestart ontvangen na aanmelding een vragenlijst om in te vullen. De jury selecteert drie tot vijf genomineerden voor de finale. Een puntentelling bepaalt de score en zo de 3 tot 5 finalisten. Deze finalisten presenteren zich aan de jury tijdens een jurybezoek aan het bedrijf van de genomineerden. Daarna wordt de winnaar gekozen, die tijdens het Ondernemersgala op woensdag 20 maart 2019 wordt bekend gemaakt.
Let op aanmelden mag zelf maar ook door een derde, maar wel voor 15 februari 2019.

Jonge ondernemersprijs BollenstreekWinnaar 2018
In een uitverkocht Fioretti College in Hillegom maakte juryvoorzitter Dennis van der Voort bekend dat in 2018 de eerste winnaar van de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek PLUS Tolenaar uit Hillegom werd.

Beelden van de finale van 2018 zijn terug te zien op de Facebook!

Mediapartner:
Het regionale glossy magazine LEVEN! magazine is de mediapartner van de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek.

Wie zitten in de jury?
De jury van de OndernemersPrijs Bollenstreek wordt gevormd door: Marloes Beuk (Rabobank Bollenstreek), Ingrid van der Plas (Servicepunt Werk), Hans van Schie (CROP Accountants & Belastingadviseurs), Serdar Tolenaar (Plus Tolenaar), Bas Winnubst (VDSD) en Dennis van der Voort (KIEN/Silver Fern).

Aanmelden
Ondernemers die hun bedrijf gestart zijn op of na 1 januari 2016 kunnen deelnemen aan de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek. Aanmelden hier (uiterlijk 15 februari 2019)

Jonge Ondernemersprijs Bollenstreek