Kerstcircus Haarlem, ode aan 250 jaar circushistorie

129
Kerstcircus Haarlem

Voor de 27e keer biedt het Kerstcircus Haarlem in de kerstvakantie een schitterend circusprogramma. Onder de naam “The Next Generation” wordt het publiek meegevoerd door 250 jaar circushistorie.

In het programma staan we uitgebreid stil bij dit jubileum, met een terugblik op het begin, een ode aan grondlegger Philip Astley die met paarden het allereerste circus begon. Natuurlijk ook traditie in de vorm van spectaculaire luchtacts op de hoge draad en in de flying trapeze. Met clowns en acrobaten en andere bekende circuskunsten.
Na de pauze vooral een blik op de toekomst, met een show met computergestuurde ledapparatuur, cyr wheel, ledlight costumes en lasershow en nog nooit eerder vertoond in een circus, een spectaculaire droneshow!

Kerstcircus Haarlem biedt meer dan 2,5 uur circusshow, met een foodtruckfestival, een enorm leuke kinderboerderij met meer dan 70 dieren, circuslessen voorafgaand aan de show, op 4 januari een voorstelling waar ook blinden en slechtzienden van kunnen genieten, op 23 december om 10.00 uur een speciale eucharistieviering alvorens de voorstellingen beginnen, een actie voor Serious Request in samenwerking met het Rode Kruis Haarlem.

Voor alle Bollenstreek ondernemers die de zeepkistpresentatie hebben gemist tijdens Opdekoffie in de Bollenstreek een troost, via deze link kunt u nog circustickets bestellen met 5 euro korting op elke ticket. www.eventim.nl/kerstcircus-haarlem-5euro-korting

Meer informatie over speeldagen en tijden en prijzen op www.kerstcircus-haarlem.nl

Kerstcircus Haarlem