Kom je 21 november ook naar de werkbezoekdag in Teylingereind?

19
Teylingereind ingang

Sassenheim – Woensdag 21 november is het Nationale werkbezoekdag en Teylingereind doet mee! Ben je geïnteresseerd in werken bij Teylingereind of op  interne school de Burcht, meld je dan aan via info@teylingereind.nl en stuur je CV mee. Het programma vindt doorgang bij minimaal 10 aanmeldingen.

De werkbezoekdag in Teylingereind is bedoeld voor mensen met een gerelateerde opleiding, te denken valt aan Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Social Work, Pedagogiek of PABO. Het kan ook zijn dat je hier nog mee bezig bent. Heb je affiniteit met de doelgroep en overweeg je een carrièreswitch? Dan ben je ook van harte welkom. Naast groepsleiders en pedagogisch medewerkers, heeft Teylingereind regelmatig plek voor gedragswetenschappers en beveiligers.

Het programma op de werkbezoekdag duurt van 10.30 tot 12.00 uur. De bezoekers krijgen een rondleiding en medewerkers van diverse afdelingen vertellen over wat het werken in Teylingereind inhoudt.

Aanmelden & cv
Geïnteresseerden kunnen zich tot 14 november 2018 aanmelden via info@teylingereind.nl. Het verzoek is een CV mee te sturen bij de aanmelding. Het bezoek gaat door bij minimaal tien deelnemers. Bij meer dan twintig aanmeldingen, volgt een uitnodiging op basis van CV.

Meer informatie over Nationale Werkbezoekdag is te vinden op www.werkbezoekdag.nl

Forensisch Centrum Teylingereind
Forensisch Centrum Teylingereind is een particuliere, gesloten justitiële jeugdinrichting voor maximaal 92 jongens tussen 12 en 25 jaar. Meer informatie over Teylingereind is te vinden op www.teylingereind.nl.