Lex Warmerdam enthousiast over de Beursvloer Bollenstreek

506
Lex Warmerdam partner bij 4Proces Hillegom
Lex Warmerdam

De Beursvloer Bollenstreek is een ontmoetingsplaats voor maatschappelijke organisaties, verenigingen en het bedrijfsleven. Het doel is om elkaar te vinden om klussen te realiseren met gesloten beurs. Hier kunnen contacten worden gelegd en deals worden gemaakt. Vraag en aanbod komen op een dynamische en sprankelende manier bij elkaar. Op de Beursvloer ontstaat een levendige handel in creativiteit, inzet, netwerken en enthousiasme. Met als resultaat: Winst voor de samenleving.

HET LEVEN VAN ANDEREN EEN STUKJE BETER TE MAKEN

Vraag en aanbod
Veel bedrijven zien kansen om zich voor de maatschappij in te zetten op een manier die ook henzelf versterkt. Namens de organisatie Hans Lommerse; “Het is voor veel bedrijven lastig om projecten te vinden die passen bij hun specifieke kwaliteiten, werkzaamheden of medewerkers. Hierbij is goede ondersteuning nodig. Tijdens dit bijzondere lokale matchevenement ontmoeten bedrijven lokale maatschappelijke organisaties op 23 november tussen 17.00 en 19.00 uur in het Teylingen College Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Zo komen sociale vraag en aanbod bij elkaar.” 

Match
Een match is een concrete afspraak tot samenwerking tussen een bedrijf en een stichting of vereniging. Het bedrijf schenkt kennis, tijd, expertise, handjes, goederen, faciliteiten, publiciteit of contacten. In het groot of in het klein. 

Ambassadeur
Lex Warmerdam, partner bij 4PROCES uit Hillegom vroegen wij het waarom van zijn deelname en wat hij van de Beursvloer vindt:

U heeft al eerder deelgenomen aan een beursvloer. Wat was uw beleving, ervaring?

De Beursvloer Bollenstreek 2014 was mijn eerste kennismaking met een Beursvloer waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten. Ik heb veel dynamiek en enthousiasme ervaren. Onder  het motto: Durf te ruilen zijn veel “deals” gesloten. Deals waarmee zowel het bedrijfsleven als de maatschappelijke organisaties geholpen werden. Erg nuttig.

U heeft toen een of meerdere matches gemaakt, vertelt u ons eens uw ervaring met een van die matches?

Een van onze matches is gemaakt met Stichting Bloemencorso Bollenstreek. Onze know-how werd gekoppeld aan een actuele vraag van deze stichting. Na een verkennend gesprek zijn we met elkaar aan de slag gegaan en hebben we elkaar over een weer geholpen. Dit heeft ertoe geleid dat ons bedrijf aan het corso van 2015 heeft meegedaan en daarmee een versnelling in haar naamsbekendheid heeft gekregen. Voor de stichting heeft 4PROCES een toepassing gemaakt waarmee de werkzaamheden vergemakkelijkt werden.

Waarom zou een ondernemer mee doen aan de beursvoer bollenstreek op 23 november aanstaande?

Het is voor elke ondernemer waardevol om kennis te nemen van de behoeften die maatschappelijke organisaties hebben. Ondernemers kunnen een stevige bijdrage leveren (in kennis en ervaring, doch ook in materieel opzicht) om in deze behoeften te voorzien. Betrokkenheid bij onze regio en elkaar versterken vormen een sterk motief om deel te nemen aan de Beursvloer Bollenstreek op 23 november.