Line up European Bodypainting Festival bekend

326

De line up van de allereerste Nederlandse editie van het European Bodypaint Festival is bekend. Naast de schitterende kunstwerken van de bodypainters kunnen de bezoekers van het European Bodypainting Festival genieten van spetterende optredens van top artiesten zoals Eva Simons, Mr. Polska, Diggy Dex, Kraantje Pappie en de Kraaien. Naast deze fantastische optredens komen ook Houyam Hajlaoui, Wereld Kampioen in Special Effect Bodypainting, en Johannes Stoetter, bekend van zijn prachtige bodypainting tekeningen naar de European Bodypainting Festival.

13 en 14 augustus 2016 – Kasteel de Keukenhof te Lisse

Alle optredens vinden plaats op de Main Stage. Op zaterdag wordt er ’s middags eerst lounge muziek gedraaid op de Main Stage. ’s Avonds kunnen de bezoekers genieten van optredens van Mister en Mississippi en Mr. Polska. Ook kan er gedanst worden tijdens een DJ optreden waarbij de bezoekers kunnen genieten van een prachtige vuurwerkshow. Zangeres Eva Simons sluit de eerste dag van het European Bodypainting Festival spetterend af.

Eva Simons – Mr. Polska – De Kraaien

Ook zondag start met lounge muziek op de Main Stage maar al snel kunnen de bezoekers genieten van optredens van Diggi Dex en Kraantje Pappie. De Kraaien sluiten het European Bodypaint Festival af met hun snelle en vrolijke raps.

Het European Bodypainting Festival Het European Bodypainting Festival is een uniek en onvergetelijk festival voor artiesten, kunstenaars, fotografen, muziekliefhebbers, fashionista’s en gezinnen. Het kleurrijke evenement bevat naast talloze bodypaint activiteiten, tentoonstellingen, workshops en de Europese Bodypainting Kampioenschappen ook concerten, straatmuzikanten en markten. In Bodypaint City laten artiesten zich inspireren door de omgeving. Hier komen ontwerpen spontaan tot stand, soms zelfs met behulp van het publiek. Bezoekers kunnen op de diverse markten een kijkje nemen waar naast kleding en sieraden ook bodypaint attributen te koop zijn. Tijdens het European Bodypaint festival worden ook verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd.

Kaarten zijn verkrijgbaar: Voorverkoop ticket per dag €22,50. Verkoop ticket aan de deur €25,00 Voorverkoop weekendticket €40,00. Verkoop aan de deur €45,00 Voorverkoop VIP dagticket €145,00. Verkoop aan de deur €175,00 Voorverkoop VIP weekendticket €240,00. Verkoop aan de deur €300,00 www.EBF.info