Loek van Noort enthousiast over de Beursvloer Bollenstreek

1004
Loek van Noort Voorhout
Loek van Noort in de verf- en behangspeciaalzaak aan de Herenstraat in Voorhout

De Beursvloer Bollenstreek is een ontmoetingsplaats voor maatschappelijke organisaties, verenigingen en het bedrijfsleven. Het doel is om elkaar te vinden om klussen te realiseren met gesloten beurs. Hier kunnen contacten worden gelegd en deals worden gemaakt. Vraag en aanbod komen op een dynamische en sprankelende manier bij elkaar. Op de Beursvloer ontstaat een levendige handel in creativiteit, inzet, netwerken en enthousiasme. Met als resultaat: Winst voor de samenleving.

HET LEVEN VAN ANDEREN EEN STUKJE BETER TE MAKEN

Vraag en aanbod
Veel bedrijven zien kansen om zich voor de maatschappij in te zetten op een manier die ook henzelf versterkt. Namens de organisatie Hans Lommerse; “Het is voor veel bedrijven lastig om projecten te vinden die passen bij hun specifieke kwaliteiten, werkzaamheden of medewerkers. Hierbij is goede ondersteuning nodig. Tijdens dit bijzondere lokale matchevenement ontmoeten bedrijven lokale maatschappelijke organisaties op 23 november tussen 17.00 en 19.00 uur in het Teylingen College Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Zo komen sociale vraag en aanbod bij elkaar.” 

Match
Een match is een concrete afspraak tot samenwerking tussen een bedrijf en een stichting of vereniging. Het bedrijf schenkt kennis, tijd, expertise, handjes, goederen, faciliteiten, publiciteit of contacten. In het groot of in het klein. 

Ambassadeur
Loek van Noort, partner bij Van Kesteren Schilders uit Voorhout vroegen wij het waarom van zijn deelname en wat hij van de Beursvloer vindt:

U heeft al eerder deelgenomen aan een beursvloer. Wat was uw beleving, ervaring?
Destijds waren we gevraagd door een aannemer waar we regelmatig voor werkte, Veenman en Vink, om deel te nemen aan dit maatschappelijk doel. In eerste instantie waren we vooral nieuwsgierig naar deze wijze van werken en hoe dat zou gaan uitpakken. Dat pakte zeer positief uit, met een leuke match, die we graag schilderwerk wilde leveren en waarbij wij ook nog eens iets moois voor terug kregen.

U heeft toen een of meerdere matches gemaakt, vertelt u ons eens uw ervaring met een van die matches?
In de Waterspeeltuin te Noordwijkerhout werd een nieuw gebouw gebouwd en hier hebben we de buitenzijde van geschilderd. We hebben twee schilders 1 dag beschikbaar gesteld. Hiervoor kregen wij vrijkaartjes terug voor de kinderen van ons personeel. Die hebben daar een geweldig dagje uit gehad. Het was een superleuke ervaring, omdat de mensen van de Waterspeeltuin het heel erg waardeerde dat wij ons als bedrijf inzette. Al met al een win-win situatie.

Waarom zou een ondernemer mee doen aan de beursvoer bollenstreek op 23 november aanstaande?
Je kunt je bedrijf hartstikke leuk presenteren en daarbij is het ook een netwerkevenement waar veel ondernemers aanwezig zijn. Het geeft je bedrijf net even een ‘maatschappelijke boost’, wat nooit verkeerd is natuurlijk.

Van Kesteren Schilders Voorhout
Wagenpark Van Kesteren Schilders opgesteld op het parkeerterrein van voetbalvereniging Foreholte Voorhout. Van Kesteren is al enige jaren hoofdsponsor van het eerste elftal.