Maatschappelijk betrokken ondernemers opgelet!

30

Met veel enthousiasme nodigen wij u van harte uit om op donderdag 31 oktober 2019 de eerste HLT Beursvloer met ons mee te beleven.

Graag sluiten wij in dynamische en feestelijke sfeer samen met u de leukste social deals tussen vrijwilligersorganisaties, clubs, stichtingen, verenigingen, maatschappelijke organisaties: onderwijs/zorg/welzijn en het lokale bedrijfsleven.

Heeft u als vertegenwoordiger van de gemeenten wellicht ook een leuk aanbod op materieel of facilitair gebied (overtollig meubilair, afgeschreven materiaal, ruimten)? Deelt u graag (specifieke)kennis met organisaties (duurzaamheid, toekomstig beleid)? Of steekt u als persoon of team graag een keer de handen uit de mouwen voor een klus?

dit is de kans wensen te verzilveren

Op de HLT Beursvloer komt alles samen: het sociaal/maatschappelijk veld, maatschappelijk betrokken ondernemers en de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen. Samen kunnen we het mooie en belangrijke vrijwilligerswerk ondersteunen en versterken. En dat alles: met gesloten beurs!

Hillegom Lisse Teylingen

Mocht u vooraf al een aanbod willen delen dan is het belangrijk dat digitaal te registreren via www.hltuitdaging.nl “aanmelden vraag/aanbod”.
Geen aanbod vooraf? Van harte welkom om u volop te laten inspireren tijdens het evenement!

Wij zien uit naar een bruisende Beursvloer met waardevolle verbindingen en veel matches.
Samen impact realiseren en de wereld om ons heen een stukje mooier maken!

HLT Beursvloer
donderdag 31 oktober 2019

locatie CNB
Heereweg 347 Lisse

HLT uitdaging

We zorgen voor een hapje en een drankje. Parkeren kan in parkeergarage van CNB
(i.v.m. de catering en voorbereiding graag vooraf aanmelden, klik hier)

Voor directe vragen kunt u contact opnemen met Erika van der Heijden, manager HLT Uitdaging via info@hltuitdaging.nl of via 06 – 290 484 32

De HLT Uitdaging is mede mogelijk gemaakt door de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen en het Oranjefonds