MeerBusiness ontbijtsessie ontvangt VVD prominenten

661
Leendert de Lange VVD
Leendert de Lange, 2de Kamerlid namens de VVD

Wat kan de VVD voor u als ondernemer in de Duin & Bollenstreek doen en wat moeten de lokale VVD bolwerken in ieder geval in hun verkiezingsprogramma voor 2018 meenemen?

Met op 8 maart nog een week te gaan zal MeerBusiness tijdens de maandelijkse ontbijtsessie in Huys Dever in Lisse een aantal prominente politieke kopstukken aan de tand voelen. In ieder geval heeft de uit Noordwijk afkomstige 2e kamer lid Leendert de Lange aangegeven aanwezig te zijn. De koffie staat klaar en MeerBusiness zorgt weer voor een heerlijk croissantje.

Een paneldiscussie met o.a. 2e Kamerlid Leendert de Lange, kandidaat 2e Kamerlid en wethouder van Oegstgeest Wendelien Tönjann-Levert, wethouder Bas Brekelmans en wethouder Jeroen Verheijen van Hillegom. Zij dagen u uit uw vragen te stellen.

MeerBusiness VVD gastenEen greep uit de deelnemers:
Uitgenodigd zijn oa; Aleid Ringelberg fractievoorzitter Hillegom, Wilfried de Goeij raadslid Hillegom. Uit Noordwijk- Roberto ter Hark – fractievoorzitter. Oegstgeest wordt vertegenwoordigd door wethouder Wendelien Tönjann
Noordwijkerhout – de nieuwe wethouder Martijn Bilars en fractievoorzitter Marc Cramer. Vanuit de meest zuidelijke gemeente Teylingen wethouder Bas Brekelmans en fractievoorzitter Marlies Volten. Ook het jongste VVD raadslid Robin Konings heeft een uitnodiging ontvangen. Tenslotte vanuit Lisse  fractievoorzitter Wim Slootbeek en Martijn Tibboel.

Bent u geen VVD stemmer? Ook geen punt en leuk voor de discussie. Kom gerust wij horen graag uw mening.

Voor deze ontbijtsessie zijn niet alleen de MeerBusiness nieuwsbrief lezers uitgenodigd. Maar ook de ondernemersverenigingen in de regio Duin & Bollenstreek.

Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. U dient zich wel aan te melden (hier klikken).

Dus tot ziens op  8 maart 2017

Locatie Huys Dever Lisse
Aanvang 8.00 uur
Einde 9.30 uur