N444: Weekendafsluiting Voorhout

2710

Provincie Zuid-Holland werkt aan de aanleg van een turborotonde en een fietsers- en voetgangersonderdoorgang bij de Nagelbrug in Voorhout. In het weekend van 8 april vinden omvangrijke werkzaamheden aan het kruispunt plaats. Daarna is de verkeerssituatie op het kruispunt anders.

Verkeershinder
Van vrijdag 7 april 20.00 uur tot maandag 10 april 05.00 uur is de N444 vanaf het Teylingen College (KTS) tot aan de Sportlaan afgesloten voor autoverkeer. Hiermee is ook het kruispunt op de Nagelbrug voor autoverkeer afgesloten.

De dokterspost Duin- en Bollenstreek in Voorhout blijft vanuit Katwijk bereikbaar via de Rijnsburgerweg en vanuit Noordwijk via de N444 (Van Berckelweg). De Sportlaan (sportpark Elsgeest) blijft bereikbaar via de rotonde bij de Geert Willem Sikkensweg en de A44.

Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van de onderdoorgang en de tijdelijke fiets- en voetgangersbrug. Dit blijft zo totdat ook het langzame verkeer gebruik kan maken van de nieuwe Nagelbrug.

Omleidingen


Tijdens de afsluiting kan het doorgaande autoverkeer omrijden via de route A44, N208, N443 en de N206. De Rijnsburgerweg is bereikbaar vanuit Rijnsburg (Gemeente Katwijk). Voorhout blijft bereikbaar via de Oosthoutlaan (zuidelijke richting) en de Jacoba van Beierenweg (oostelijke richting). De Sportlaan blijft bereikbaar via N444 (zuidelijke richting). De omleidingen worden met borden aangegeven.

Vanaf 7 april ernstige verkeershinder t/m week 40 (8 oktober 2017)

Meer informatie over het hele project, klik hier

Heeft u hierover vragen of opmerkingen? Dan kunt u deze sturen naar