Nieuw gezicht bij Zaken voor Zaken

2780
Zaken voor Zaken breidt uit
John van der Tol (l) en Hennie Olthof

Het goede nieuws voor vandaag is dat ik u kan vertellen dat Zaken voor Zaken er een nieuw gezicht bij heeft. Met Hennie Olthof kan Zaken voor Zaken nog meer voor haar klanten betekenen en zal Hennie mij de hoognodige ondersteuning gaan bieden.

Ik stel mij graag aan u voor, mijn naam is Hennie Olthof. Op mijn 17e ben ik begonnen bij een groot bedrijf waar ik als afdelingssecretaresse heel veel ervaring heb opgedaan. Na een periode vond ik in dit zelfde bedrijf mijn weg in de PR en communicatie. Mijn volgende stap werd gezet binnen een communicatie advies bureau, daar heb ik mijn opleiding voor junior communicatieadviseur mogen halen. Vanaf dat moment wist ik het, dit is mijn passie. Mensen vragen weleens wat is communicatie? Nou dat is ook niet in een zin te omschrijven!

Vanaf vandaag mag ik bij Zaken voor Zaken John van der Tol gaan ondersteunen en gaan we veel leuke producten produceren en onderhouden. Ik heb er heel veel zin in en zal heel veel nieuwe mensen gaan ontmoeten.

Verder zet ik mij in voor het KWF (mede organiseren van goede doelen concerten) en werk ik met veel plezier als vrijwilliger in het LUMC. In mijn spaarzame vrije tijd organiseer ik samen met het overige bestuur leuke feesten, sfeeracties en busreizen voor supportersvereniging van ZZLeiden basketbal.

Lost but not least, mijn kleinkinderen daarmee breng ik zoveel mogelijk tijd door. Gewoon omdat het leuk is!!!