Nieuwe eigenaar Mokka Sassenheim

1849
Jerry Pattikawa Sassenheim
Jerry Pattikawa voor zijn winkel in Sassenheim

Per 1 september heeft Mokka op het Voorhavenkwartier te Sassenheim een nieuwe eigenaar. Jerry Pattikawa (53) heeft onlangs de sleutel overgenomen van John en Arieda de Kooker, die inmiddels Grand Café Graaf Jan runnen.

MOKKA Sassenheim Maison KelderMokka is voor de meeste mensen uit de omgeving al een bekend begrip vanwege de heerlijke vlaaien van Vlaailand uit Nijmegen, het exclusieve gebak van Maison Kelder en de verkoop van Leonidas Bonbons. Hoewel de nieuwe eigenaar een duidelijke visie voor ogen heeft, verandert er voor de klant niet zoveel. Pattikawa: “Natuurlijk ga ik mijn eigen invulling aan de winkel geven en zal ik hier en daar iets aanpassen of veranderen, maar het huidige assortiment blijft gehandhaafd.”

Mokka een lekkere winkel op het leukste plein

Ruimer bezorggebied
Na eerst de tijd te hebben genomen om de winkel op de rit te krijgen, is het nu tijd om naar buiten te treden. Het assortiment is hetzelfde gebleven, al zijn er natuurlijk wel kleine veranderingen:  zo is de koffiehoek iets vergroot, kan men vanaf nu ook gluten- en suikervrije taarten en  glutenvrije bonbons krijgen. Ook verkopen ze sinds kort heerlijke verse thee, leuke cadeaupakketten en Riverdale artikelen.

Bezorgen
Tevens is het bezorggebied verruimd, dat heeft geresulteerd dat er nu ook bezorgd kan worden in de regio Leiden, Oegstgeest en Noordwijk.

MOKKASassenheim taarten bezorgenLokaal betrokken
Tot slot wil de nieuwe eigenaar nog kwijt dat overgebleven vlaaien naar verpleeghuis Bernardus worden gebracht, zodat de bewoners er nog van kunnen genieten in plaats dat het in de prullenbak verdwijnt. Ook zal hij zich actief inzetten tijdens de activiteiten op het Voorhavenkwartier dat hij als positieve stimulans voor zijn winkel ervaart.

MOKKA SassenheimMOKKA Sassenheim
Voorhavenkwartier 1
2171 HW Sassenheim

Geopend: ma t/m za
Van: 8.00 tot 17.00

Voorhavenkwartier SassenheimT: 0252 229 790
M: 06 85 34 38 03
W: www.mokka-sassenheim.nl
E: Info@mokka-sassenheim.nl