Nieuwe website voor Silver Fern Interim Management & Bedrijfsadvies

620
Silver Fern
Silver Fern Interim Management & Bedrijfsadvies

Een helder en duidelijk overzicht van de dienstverlening, een fris nieuw uiterlijk en leesbaar op alle platformen. Dat is wat de nieuwe website van Silver Fern in zich heeft. Het bedrijf bestaat in 2017 precies 10 jaar en loopt met de nieuwe website vooruit op dit jubileum.

Nieuwe markten

Directeur Dennis van der Voort is er duidelijk over: “de afgelopen jaren hebben we het midden- en kleinbedrijf aan ons werkterrein toegevoegd en zijn we regionaal steeds zichtbaarder en actief geworden. De website moest daarin mee en dat is nu gerealiseerd.”

Naast de grootzakelijke markt, is het MKB belangrijk voor Silver Fern. Steeds meer MKB-ondernemers zoeken een team van specialisten om zich heen. Voor bedrijfsadvies en interim management kloppen ze bij Silver Fern aan, juist omdat ze dan een partij treffen die een krachtig netwerk beschikbaar heeft om die ondernemer te ontzorgen.

Specialismen

Interim Management en Bedrijfsadvies zijn de specialismen van Silver Fern, met in het bijzonder de begeleiding van DGA’s en familiebedrijven. De combinatie van grootzakelijk en MKB maakt Silver Fern bovendien een unieke partij in de markt.

De nieuwe website geeft heel helder weer welke diensten geboden worden en wat de kracht van Silver Fern is. Snel doorschakelen naar een informatie- of offerteverzoek is nu heel eenvoudig. Daar wordt ook snel op gereageerd, want online aanwezigheid is belangrijk, maar een persoonlijk gesprek werkt nog altijd het beste.

Corporate identity

Het bouwen van de website is verzorgd door 100% Leiden. Dennis van der Voort hierover: “we hebben verschillende partijen gesproken en uiteindelijk voor 100% Leiden gekozen. Zij hebben onze visie heel goed begrepen en omgezet in de nieuwe website.”

Niet alleen de website www.silverfern.nl is in een nieuw jasje gestoken. Alle social mediakanalen van Silver Fern (Facebook, LinkedIn, Twitter, Google +) maken nu gebruik van dezelfde corporate identity.

Neem eens een kijkje, of nog beter: neem contact met ons op voor een kennismaking. Op de website vindt u onze contactgegevens.

Silver Fern, Interim Management & Bedrijfsadvies

Lisserdijk 241

2165 AA Lisserbroek

www.silverfern.nl