Noordwijk Marketing gaat verhuizen!

473
vuurtorenplein noordwijk

Noordwijk Marketing gaat verhuizen en sluit op vrijdag 26 augustus voorgoed haar deuren aan de Grent 8. Vanaf 1 september zijn wij met onze backoffice te vinden op onze nieuwe locatie aan het Vuurtorenplein 1 & 3.

We zijn dan niet meer open voor bezoekers: het Visitor Center wordt vervangen door de vernieuwde website en de digitale informatiezuilen die worden geplaatst op verschillende locaties in Noordwijk, waaronder Radisson Blu Palace Hotel, Grand Hotel Huis ter Duin, Hotel van Oranje, NH Conference Centre Leeuwenhorst, Space Expo, Camping De Duinpan, Print Boulevard en Noordwijk Vakanties. Ook staat er een bemand mobiel Visitor Center op de planning, die wordt ingezet tijdens alle drukke (strand)dagen en publieksevenementen in Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen.

Daarnaast werken wij hard aan een nieuwe ‘slimme’ website die rekening houdt met diverse factoren zoals het tijdstip van bezoek, weersomstandigheden en het land van herkomst van de bezoeker. Zo krijgen zij gerichter informatie aangeboden en kunnen sneller de juiste informatie vinden. Ook krijgen onze participanten meer regie over de website; het is straks mogelijk zelf evenementen en arrangementen te plaatsen en te promoten. Op de informatiezuilen gaat een afgeleide kioskversie van deze website draaien. Veranderingen op de website worden direct zichtbaar op de zuilen.

Eventuele vragen betreffende deze veranderingen kunt u richten aan: info@noordwijk.info