Noordwijkse bedrijven maken samen Noordwijk beter bereikbaar

1222

De Noordwijk Hop on Hop off is een busdienst de het buitengebied verbindt met Noordwijk.

De Noordwijk Hop on Hop off is een nieuwe busdienst die het buitengebied verbindt met Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen. Hij is maandag 4 juli van start gegaan.

Bron: Leon Gielen, Blik op Noordwijk

De Noordwijk Hop on Hop off rijdt tot en met zondag 28 augustus. Er zijn dagelijks vijf ritten, de eerste start om 10.00 uur, de laatste vertrekt om 20.00 uur. De hop on hop off service is gratis voor bezoekers maar zeker ook voor bewoners van Noordwijk.

mooie samenwerking tussen Beuk en Brouwers

Aanwezig bij de perspresentatie zijn de dragers van dit initiatief: Ferry van den Burg, bestuurslid KHN/NOV (namens de vakantieparken) en de bedenker van dit initiatief, en de vervoerders John Brouwer en Eric Beuk. Vanuit de Gemeente Noordwijk is verkeerswethouder Dennis Salman aanwezig.

De gratis hop on hop off beoogt gemak en service aan bezoekers en recreanten van het buitengebied, maar ook aan bewoners van Noordwijk en Noordwijkerhout, het bezoeken van Noordwijk ‘autovrij’ krijgen en het stimuleren van het bezoek aan de winkelcentra van Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen.

De route is globaal: Vanaf het NH Hotel Leeuwenhorst via de vakantieparken op en rond de Kraaierslaan en de Duinweg richting Noordwijk. Aansprekende haltes zijn de Muze, de beide boulevards, Zwembad Binnenzee en de koopcentra van Noordwijk Zee en Binnen. Wij adviseren u om uw bezoekers en klanten te informeren over deze gratis hop on hop off dienst. Bijgesloten schema is eenvoudig te printen en te distribueren.

fotograaf: Leon Gielen, Blik op Noordwijk