Zakennieuws

Van der Valk Sassenheim eigenaren

Vijf vragen aan Ab de Bruijn – Eigenaar Hotel van der Valk Sassenheim-Leiden

Hoe betrokken ben jij bij de Duin- en Bollenstreek? (Werk je er, woon je er?) Ik ben geboren en getogen in de Bollenstreek. Sterker nog ik ben geboren in dit hotel. Ik heb hier...

Ondernemer in Beeld – Edwin de Beukelaar

Vijf vragen aan Edwin de Beukelaar – Ondernemer uit de regio Bedrijven: Nederzandt, De Beukelaar Groep, Beach Break en Kattukerzandt. Hoe betrokken ben jij bij de Duin- en Bollenstreek? Ik ben nogal pittig betrokken zou je kunnen...

Ondernemer in Beeld – Isis de Wit

Als student is het nog best lastig om duurzaam te leven. Maar daar waar het kan doe ik mijn best. Op school is er ook veel aandacht voor dit thema, bijvoorbeeld over voedselverspilling. Ik...

Ondernemer in Beeld – Natalia Moreno Pachon

Onlangs verhuisde de groep bloembollenonderzoekers van Lisse naar Bleiswijk. Daar doet het team van Wageningen University & Research (WUR) intensief onderzoek naar onder andere vermeerdering, genoomtechnologie, bacteriën, schimmels, virussen, mijten en meer. Een belangrijke...
Ted Kortekaas

Ondernemer in Beeld: Ted Kortekaas

Mijn hart gaat sneller kloppen van de corsotijd. Niet alleen van het corso zelf, maar van de hele bloeiperiode. Keukenhof is open, de velden staan in bloei en de streek komt tot leven. Ik...

Ondernemer in Beeld – Henri de Jong

Ik zie momenteel veel mooie dingen gebeuren. Innovatie biedt veel kansen. Kijk bijvoorbeeld naar bloemen op water telen. Daar heb je veel minder ruimte voor nodig. Sterker nog wellicht kunnen we dan ook gaan...

Ondernemer in Beeld – Nienke Bakker

Als je in de spiegel kijkt, wat voor soort ondernemer zie je dan? Ik ben geen ondernemer maar ik werk bij Zwettulips. Na mijn studie bedrijfskunde ben ik bij Zwettulips aan de slag gegaan. Als scholier...

Ondernemer in Beeld – Erik Hogervorst

“ Het is belangrijk om de emissie (‘het morsen’) van gewasbeschermingsmiddelen terug te brengen naar nul. Er mag dus niets meer vrijkomen in de sloten, de lucht en de omgeving. Wij denken hier volop...
Dennis van der Krogt

Ondernemer in Beeld: Dennis van der Krogt

Ik ben heel trots op mijn gezin. Ook ben ik trots op dit mooie grote bedrijf. Het succes en de groei hebben we met z’n allen bereikt. Ik ben trots op het hechte team...
Koos Biesmeijer

Ondernemer in Beeld: Koos Biesmeijer

Afgelopen jaren hebben we veel mooie en zinvolle projecten gedaan, onder andere met bedrijven als Heineken, diverse gemeentes, Dunea, het Waterschap en de Bollenstreek. Het uitgangspunt is: samen op zoek naar een duurzame toekomst....