Onthulling Beatlesmonument

10

Marga van Praag
Op 8 juni 2019 is Hillegom weer even Beatles hoofdstad want die dag wordt het langverwachte Beatles monument onthuld in het te renoveren van Nispenpark. Mocht het park nog niet “onthullingsrijp” zijn dan vindt de openingshandeling op het kerkplein van de Martinuskerk plaats. Omdat Marga van Praag destijds als één van de ca 150 VARA genodigden aanwezig was en the Beatles wellicht de leukste vraag stelde, is zij benaderd om de onthullingshandeling te doen.
Marga kan zich dit optreden nog goed herinneren. “Ik was destijds 17 jaar en gek van the Beatles en ik was onwijs blij dat ik erbij mocht zijn. Het was wel wat rommelig en het publiek begon al snel te dansen en bij de laatste nummers bleef er bijna niemand meer op de tribune zitten. Maar wel onwijs leuk”. De onthulling zal om 16.00 uur plaatsvinden en Crescendo zal vanaf half 4 een flink aantal Beatlesnummers ten gehore brengen.

Optreden Beatles Revival
s ’Avonds om half 9 zal in Villa Flora een van de beste bootleg Beatles bands een optreden verzorgen in het kader van de onthulling van het Beatlesmonument Hillegom.
Voorafgaand aan het optreden is er een heerlijk Beatlesbuffet met de voorkeuren van de Fab4. Paul Mc Cartney, de enige vegetariër van het kwartet is met name bekend van zijn promotie voor meatless Monday. John Lennon niet alleen gek op Yoko Ono maar ook op Japans en Chinees eten. Waar George en Ringo van hielden is nog onderwerp van discussie met de kok van het restaurant Villa Flora, maar dat het bijzonder smakelijk en verrassend zal zijn, daaraan twijfelt niemand.

Nog ca 40 kaarten
Voor het optreden in Villa Flora zijn nog zo’n 40 kaarten beschikbaar en verkrijgbaar bij Vivant Frank Evers in de Mariastraat Hillegom.
Ook kunt u een poging wagen de kaarten te reserveren via info@Beatlesbollenstreek.nl . Het volledige programma vindt u op www.BeatlesBollenstreek.nl

Win gratis kaarten
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek 2 kaarten voor het optreden én het Beatlesbuffet beschikbaar voor hen die kans maken door het juiste antwoord te geven op twee vragen.

Vraag 1. Wie is deze man die in 1984 nog eenmaal terugkeerde naar Treslong
Vraag 2. Welke legendarische vraag stelde Marga van Praag via Herman Stok aan the Beatles?

Stuur het antwoord naar info@beatlesbollenstreek.nl en wie weet geniet u van een avondje jaren 60.