OpdeKoffie in het museum!

9

Dat doe je misschien niet zo snel: even een kopje koffie drinken in een museum!
Maar het kan wel, er is prima koffie en een heel gezellige plek om te zitten. Iedere dag, behalve op maandag is het museum open van 10:00 tot 17:00 uur.

Maar op woensdag 27 november gaat het museum al om 09:00 uur open voor OpdeKoffie IndeBollenstreek! Jan van Vliet van het Gilde van de Zwarte Tulp heeft ons uitgenodigd. Natuurlijk zal Jan uitleggen wat dit Gilde doet en ook hoe belangrijk het is voor het museum! Wie er nog nooit is geweest: dit is je kans! En ben je wel eerder geweest, dan weet je dat je nooit raakt uitgekeken.

Maar deze ochtend gaan we natuurlijk ook netwerken. Wie kun jij helpen met goede contacten in je netwerk? Of ben je op zoek naar een samenwerking voor een prachtig idee wat je hebt of een probleem wat nu eindelijk eens opgelost moet worden? Er is altijd iemand die je op weg kan helpen. Kom netwerken!

En natuurlijk hebben we weer de zeepkist: maximaal 4 personen krijgen 60 seconden de aandacht van de bezoekers om iets over hun werk te vertellen of aandacht te vragen voor een mooi project. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar we vragen een aardigheidje wat relevant is aan je verhaal. Dat verloten we daarna onder de aanwezigen en daarmee krijg je dus nogmaals de aandacht.

Meld je aan bij  Lisa (teylingen@nieuws.nl) of bij Paul (info@pluslive.nl). Meld je aan, doen!

Oh, ja! OpdeKoffie kost je niets en de entree is gratis, maar neem je museum jaarkaart mee en haal hem door de scanner! Daar doe je het museum een groot plezier mee: het telt voor de statistieken.

[geef hier aan dat jij er ook bent!]

We vinden het leuk je weer te ontmoeten! Tot woensdag 27 november in museum de Zwarte Tulp.

Lisa en Paul