OpdeKoffie IndeBollenstreek bij restaurant De Nachtegaal in Lisse

29

Momenteel wordt hard gewerkt aan de verbouwing van het interieur.

Op woensdag 25 september 2019 is de verbouwing klaar en ben je van harte welkom OpdeKoffie IndeBollenstreek!

Locatie: Hotel Restaurant De Nachtegaal, Heereweg 10, Lisse
Tijd: van 09:00 tot 11:00 uur

We hebben nog een plekje vrij op de Zeepkist!
Wil je ook een keer op de zeepkist staan? Dat kan alleen door je aan te melden bij Lisa (teylingen@nieuws.nl) of bij Paul (info@pluslive.nl). Vertel enthousiast over je project of je werk en laat anderen weten wat je voor hen kunt doen, Meld je aan, doen!
OpdeKoffie organiseren wij 6x per jaar, steeds op een nieuwe,  unieke of bijzondere locatie.
In de zomer is er even geen OpdeKoffie IndeBollenstreek, in september ben je van harte welkom bij Hotel Restaurant De Nachtegaal in Lisse.
 
Hotel Restaurant De Nachtegaal wordt verbouwd! Aan de buitenzijde is het nauwelijks te zien, of de grote aantallen busjes van bouwvakkers moeten je zijn opgevallen. Bij Hotel Restaurant De Nachtegaal wordt momenteel hard gewerkt aan het vernieuwen van het interieur in het restaurant: een nieuwe vloer, nieuwe kozijnen en deuren naar het terras maken het een nog betere plek voor de lunch of een gezellig diner! Maar ook in de zomer is het goed toeven bij De Nachtegaal in Lisse! Het grote en altijd zonnige terras is het hele zomerseizoen geopend, kom vast genieten!  
Weet je dat De Nachtegaal één van de grootste zalencentra in de regio heeft? De in grootte en sfeer variërende conferentiezalen zijn comfortabel ingericht om zakelijke bijeenkomsten, evenementen en particuliere feesten te organiseren. De multifunctionele zalen bieden plaats aan groepen tot wel 1100 mensen en zijn naar behoefte flexibel in te delen. Er is altijd voldoende parkeerruimte en de locatie is goed bereikbaar.