Rabobank Bollenstreek opent pop- up aan het strand

465

Rabobank wil letterlijk en figuurlijk dichtbij de klanten zijn. Fysiek (in klantgesprekken, netwerken en via ambassadeurs), virtueel (met apps en websites) en mentaal (door betrokkenheid). Flexibel, tijdelijk en verrassend. Zo komt de Rabobank terug in het straatbeeld. Niet in de vorm van kantoren, maar in de vorm van heel veel nieuwe contactpunten in de buurt. In het kader hiervan is begin dit jaar de pop-up Woonwinkel in het centrum van Lisse geopend. Deze (tijdelijke) Woonwinkel sluit zaterdag 30 juli, na een succesvolle periode, haar deuren.

Advies aan de kust

Rabo Beach Bank
Op zondag 31 juli (van 12.00 tot 14.00 uur) is de opening van de pop-up “Rabo Beach Bank” (op St(r)andplaats Nederzandt, Langevelderslag 26-56 te Noordwijk). Tijdens deze opening wordt een speurtocht georganiseerd voor kinderen, waarbij diverse sportieve prijzen gewonnen kunnen worden.

Advies aan de kust
Vanaf maandag 1 augustus werken (twee weken lang) adviseurs Particulieren en MKB van Rabobank Bollenstreek vanuit vergaderruimtes op St(r)andplaats Nederzandt. Met adviseurs die op plaatsen zijn waar de klant veel komt, en door 24-7 in online bankzaken beschikbaar te zijn, wil de Rabobank altijd dichtbij in de buurt zijn.

U kunt vooraf een afspraak maken door te bellen naar (0252) 360 600. Binnenlopen op het kantoor op Nederzandt mag natuurlijk ook