Rabobank Bollenstreek rolt door de streek

790

Rabobank Bollenstreek start deze maand met een nieuw concept: de Rollende Rabobank. Een mobiele locatie waarmee de Rabobank invulling geeft aan haar nieuwe strategische koers om haar klanten en leden nieuwe vormen van (tijdelijke) contactpunten te bieden, in aanvulling op de huidige bankkantoren. In de maand september en begin oktober rolt de mobiele locatie door de Bollenstreek.

Rabobank wil letterlijk en figuurlijk dichtbij de klanten zijn: fysiek (in klantgesprekken, netwerken en via ambassadeurs), virtueel (met apps en websites) en mentaal (door betrokkenheid). Dichtbij de klanten, op een eigentijdse en laagdrempelige manier. Na de succesvolle Woonwinkel in Lisse en de Rabo Beach Bank op St(r)andplaats Nederzandt is Rabobank Bollenstreek nu dichtbij met de Rollende Rabobank.

De Rollende Rabobank rolt langs diverse dorpen in de Bollenstreek. De mobiele locatie met een adviseur Particulieren en een adviseur MKB is onder andere aanwezig bij de Feestweek in de Zilk, tijdens de Schippertjesdagen te Warmond en op de Feestweek in Sassenheim.