Radioprogramma voor ondernemers keert terug

174
BoBizzNizz zakenradioprogramma van de Bollenstreek

Het is even stil geweest rondom het zakenradioprogramma BoBizzNizz. Eigenlijk veel te lang. En daar moest verandering in komen. Dat vonden de ondernemers in de Duin- en Bollenstreek en omgeving, het team van BoBizzNizz zelf en ook het bestuur van Bollenstreek Omroep.

BoBizzNizz vanaf 5 september elke woensdagavond om 20:00 uur op Bollenstreek Omroep

BoBizzNizz 2.0
Met blijdschap geven wij daarom kennis van de geboorte van BoBizzNizz 2.0. Vanaf woensdag 5 september keert het zakenradioprogramma terug op de radio. Een nieuwe start in een nieuw jasje, maar wel passend bij de tijd en met behoud van al het goede. Actueel, scherp, vertrouwde stemmen en nieuwe geluiden. In de ether, online en on-demand.

Team
Het nieuwe BoBizzNizz team bestaat uit presentatoren Ed Slobbe (Optimaal Werk) en Dennis van der Voort (KIEN OndernemersAdvies), techniek door Peter Kapel (Ascom) en de algemene organisatie is in handen van John van der Tol (Zaken voor Zaken). Dit is het kernteam, maar daar gaat zeker nog uitbreiding bij komen. Verschillende talentvolle mensen staan klaar.

Inhoud
Als vanouds draait BoBizzNizz om informatie en nieuws voor ondernemers. We kijken primair naar de Duin- en Bollenstreek, maar hebben ook een open blik naar de sterke economische regio’s om ons heen. In de nieuwe opzet hoor je bijdragen vanuit een deskundigenpanel, gebracht door specialisten uit diverse bedrijfstakken en sectoren. Nieuws en ontwikkelingen in de economie worden door de eigen redactie op de voet gevolgd en krijgt een belangrijke plaats in het programma.

Centraal staat een tafelgesprek, waarbij diepgang, discussie, opinie en actualiteit elkaar vinden. Alles omlijst door muziek.

Woensdagavond
Ondernemers zijn belangrijk voor Bollenstreek Omroep. Zij krijgen een vaste plek in de programmering op woensdagavond. BoBizzNizz is vanaf 5 september elke woensdagavond te beluisteren op BO-Bollenstreek Omroep, tussen 20:00 en 21:00 uur. Frequenties: 105.3 FM ether en 88.1 FM kabel en online via de livestream.