Ronald McDonald Business Breakfast Leiden reikt cheque uit

18

Op donderdag 21 november a.s. wordt door het Ronald McDonald Business Breakfast Leiden (het RMBB) de jaarlijkse cheque uitgereikt aan het Ronald McDonald Huis Leiden. De cheque zal worden uitgereikt aan het bestuur en de huismanager. Dit vindt plaats tijdens het maandelijkse RMBB ontbijt, welke dit keer wordt gehouden in het Crown Business Center aan de Schipholweg 103, 2316 XC Leiden van 8.00–9.00 uur.
Geïnteresseerde ondernemers zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!

Het RMBB is een actief zakelijk netwerk die een maatschappelijk doel dient. Dit Leidse ondernemersnetwerk helpt ouders om dichter bij hun kind te zijn omdat ze vindt dat alle kinderen recht hebben op geluk. Helaas worden toch nog veel jonge kinderen tussen de 0–12 jaar ernstig ziek en moeten dan voor korte of langere tijd in het LUMC verblijven. Gelukkig is er dan de stichting Ronald McDonald Huis Leiden, die zich inzet voor de opvang van ouders wiens kinderen langdurig in het ziekenhuis verblijven.

Ronald McDonald Business Breakfast LeidenOp een hele praktische en ondernemende manier ondersteunt het RMBB het Ronald McDonald Huis Leiden, door 1 keer in de maand samen te gaan ontbijten. Ondernemers en bedrijven uit Leiden en omstreken ontmoeten elkaar waarbij, naast croissants, bacon and eggs, het de ideale mogelijkheid is om zakelijke contacten te leggen. Contacten met de deelnemende bedrijven, maar ook tussen hun relaties en connecties.

Deze druk bezochte MVO meetings ondersteunen het goede doel, dat wil zeggen die van de Stichting Ronald McDonald Huis Leiden. De gezamenlijke contributie komt als donatie ten goede aan het Ronald McDonald Huis Leiden, waarmee jaarlijks enkele kamers worden gesponsord.