Tweede vestiging De KoffieMeulen opent in Heemstede

5191
KoffieMeulen Heemstede
Wouter Schonk en Arnoud Vermeulen(r) voor de nieuwe winkel van De KoffieMeulen

Ruim zes jaar geleden starte Arnoud Vermeulen in het centrum van Sassenheim een speciaalzaak met een groot assortiment koffie, thee en chocolade. Vanaf oktober gaat franchiser Wouter Schonk de tweede vestiging van deze succesvolle formule openen aan de Binnenweg 79c in Heemstede.

koffiemeulen-heemstedeArnoud Vermeulen; “Vanuit mijn grootte passie voor koffie en thee heb ik zes jaar geleden het initiatief genomen om een speciaalzaak te beginnen. We begonnen destijds bescheiden met een assortiment koffie, thee, chocolade en enkele koffiemachines en inmiddels kan ik gerust zeggen dat we het grootste assortiment in de hele regio hebben. Al snel breidde de winkel uit met o.a. meer machines, theepotten en serviezen en vele accessoires om thuis een perfecte kop koffie en/of thee te kunnen serveren”.
“We wilde graag verder groeien en hebben toen het pand van de buurman erbij gehuurd waarin we een Schenkerij zijn begonnen. Een grote groep trouwe klanten komt tussen het boodschappen doen vaak bij ons lekker genieten van een Espresso of Cappuccino of kiezen één van de vele soorten thee. De KoffieMeulenDagelijks hebben wij ook een keur aan vers gebak in de vitrine en uiteraard kunt u ook één van onze overheerlijke bonbons proberen. Omdat de nadruk op de koffie en thee ligt hebben wij een bescheiden lunchkaart. Er was al een geruime tijd de wens om De KoffieMeulen formule verder uit te breiden en met Wouter Schonk gaan we dit avontuur realiseren. Wij zijn dan ook zeer blij en trots om in Heemstede onze tweede winkel te openen. Het gezellige centrum van Heemstede is volgens ons een perfecte plaats om De KoffieMeulen te openen”.
koffiemeulen-sassenheimZaterdag 1 oktober openden wij onze deuren in Heemstede. De openingsactie was een groot succes; wij deelden klein ‘lege’ bonbondoosjes uit die de klant in de winkel kon laten vullen met twee heerlijke bonbons. In samenwerking met meerdere leveranciers (o.a. Solis, Bredemeijer en Hostess) hebben enkele spectaculaire aanbiedingen samengesteld. Wie van een goede kop koffie houdt, een echte theeleut is of liefhebber is van heerlijke en eerlijke chocolade is bij De KoffieMeulen van harte welkom.

We zijn gevestigd aan de Binnenweg 79c (naast de Hema) en dagelijks geopend van 9.30 uur tot 18.00 uur (maandag vanaf 13:00 uur en zaterdag vanaf 9:00 uur) en zondags zijn wij gesloten.