Uitnodiging thema-avond Duurzaamheid TOP-SolarCompleet

28
Top SolarCompleet

Duurzaam en sportief ondernemen staan centraal bij TOP/SolarCompleet
21 maart: Thema-avond Duurzaamheid
Het zal u vast niet zijn ontgaan, het thema duurzaamheid. Adviesgroepen, ministeries en inmiddels ook de spijbelende schooljeugd grijpen het thema aan om er aandacht voor te vragen. Maar waar gaat het nu eigenlijk om en hoe kritisch moeten we met dit onderwerp omgaan?
En net zo belangrijk; wat betekent duurzaamheid voor u als ondernemer, wat gaat de impact worden van de overheidsplannen en op welke wijze kunt u een rol spelen in dit boeiende onderwerp? Omdat TOP/SolarCompleet samen met haar Business Club u iets over dit thema wil meegeven hebben wij op donderdag 21 maart een speciale avond georganiseerd. Dat doen ze samen met Stephan van Schie van Solar Compleet, Herman Koning van Autocentrum Beelen en Michiel de Haan van Royal Lemkes.

Stephan is algemeen directeur van Solar Compleet en zal u bijpraten over de laatste ontwikkelingen op energiegebied. Daarbij zal o.a. het concept achter HONE worden toegelicht. Om Stephan een beeld te geven over het kennisniveau en de situatie binnen uw organisatie vragen wij u of u deze enquête wilt invullen:https://www.esurveycreator.com/s/d70d701. Met deze informatie kan Stephan beter inspelen op vragen/onderwerpen die bij de deelnemers leven.

Vervolgens geven we het woord aan Herman Koning. Herman is marketingdirecteur bij Autocentrum Beelen en deelt graag met u zijn kennis en ervaring over Duurzaamheid en Mobiliteit en vooral ook hoe een ondernemer duurzaam mobiel kan zijn.

Afsluitend zal Michiel de Haan in zijn functie als Algemeen directeur van Royal Lemkes u meenemen in het belang van duurzaamheid binnen Royal Lemkes en de filosofie die zij in hun bedrijfsvoering op dit gebied hanteren. Het bedrijf won hiervoor de Tuinbouwondernemersprijs 2018.

Kortom, stof genoeg om u een goed beeld te geven over het thema duurzaamheid in relatie tot u als ondernemer.

We nodigen dan ook graag alle ondernemers uit op donderdag 21 maart vanaf 19:30 uur bij Autocentrum Beelenaan de Gansoord 1 in Lisserbroek. De catering voor deze avond is in handen van Blok Culinair.

In het kader van de logistiek vragen wij u of u zich vóór maandag 18 maart wil opgeven via bc@kvtop.nlof via de TOP Business Club app (voor leden BC).

We kijken uit naar uw komst bij onze Business Club
Sportdreef 8, 2171 KM  Sassenheim
Businessclub Top - SolarCompleetNamens de TOP Business Club
Met vriendelijke groet,

Henk van Ewijk
Voorzitter