Van Velzen organiseert thema avond voor ondernemers over motiveren van klanten, leveranciers en personeel

249
Van Velzen logo Zaken voor Zaken

Herkent u als ondernemer het volgende beeld: u bent druk bezig met uw onderneming of organisatie. U heeft duidelijke doelen voor ogen, maar hoe gaat u deze doelen vervolgens bereiken? Na de succesvolle avond vorig jaar met bergbeklimmer Edmond Öfner, heeft van Velzen accountants & adviseurs Guido Dik bereid gevonden om uw gedachten hierover te prikkelen. Een ondernemer heeft te maken met verschillende mensen en belangen: klanten, leveranciers en personeel. Hoe gaat u om met deze belangen en hoe motiveert en beweegt u mensen om tot een gezamenlijk doel te komen?

Op woensdagavond 9 juni organiseert van Velzen accountants & adviseurs een thema avond over dit onderwerp. Guido Dik, eigenaar van NLPpuntNL B.V. geeft u tijdens een inspirerende avond praktische tips en handvatten verschaffen om dit te bereiken. Guido komt uit de wereld van de internationale marketing alvorens hij zijn eigen bedrijf startte. Zijn drijfveer is om ondernemers en werknemers meer inzicht te geven in hun eigen handelen en zo betere resultaten te behalen.

Ondernemers worden van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De bijeenkomst begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en wordt gehouden op het kantoor van van Velzen accountants & adviseurs (Wasbeeklaan 3, Warmond). Na afloop kan men hierover verder praten tijdens de borrel. Opgeven kan via www.vanvelzenaa.nl/workshop