Verkeersveiligheid Herenweg Warmond

417

Dit is de vierde nieuwsbrief over de aanpak van de verkeersveiligheid voor de Oranje Nassaulaan, Herenweg, Sweilandstraat en Oosteinde. Met deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de stand van zaken, nodigen wij u uit voor volgende bijeenkomsten en attenderen wij u op nieuwe informatie op de website.

In deze nieuwsbrief:
– Kies het conceptontwerp tijdens 3e ontwerpmarkt op 3 oktober
– Digitaal reageren tot en met 2 oktober

Voor vragen over of aanmeldingen voor de nieuwsbrief kunt u een mail sturen aan herenwegwarmond@teylingen.nl.

Kies het conceptontwerp tijdens 3e ontwerpmarkt op 3 oktober

Op dinsdag 3 oktober bent u van harte welkom op de ontwerpmarkt over de conceptontwerpen voor de Herenweg in Warmond. Er zijn twee conceptontwerpen per tracédeel. Deze ontwerpen zijn het resultaat van het ontwerpproces tot nu toe.

De tracédelen zijn:
• Oosteinde en noordelijk deel Herenweg
• Herenweg/Sweilandstraat
• Oranje Nassaulaan

Van 18.00 tot 21.00 uur kunt u aangeven welke conceptontwerpen u het meest aanspreken en waarom. U kunt binnenlopen op een tijdstip dat u het beste uitkomt. De inloopavond vindt plaats in Het Trefpunt, Herenweg 80 in Warmond.

Hieronder ziet u drie voorbeelden van de concept-ontwerpen:

Digitaal reageren via enquête

Vanaf vandaag staan de conceptontwerpen op www.teylingen.nl/herenwegwarmond. Heeft u geen mogelijkheid om naar de ontwerpmarkt op 3 oktober te komen, dan kunt u ook via een digitale enquête uw voorkeur per tracédeel aangeven. U vindt deze enquête op www.teylingen.nl/herenwegwarmond. Invullen kan tot en met 2 oktober 2017.
De resultaten van de enquête zijn tijdens de inloopbijeenkomst beschikbaar.