VVV Cadeaubon blijft populair

468

Strandpaviljoen Surf en Beach nieuwste acceptant cadeaubonnen in Katwijk

De VVV Cadeaubon blijft een ongekend populair cadeau voor een verjaardag, jubileum of andere feestelijke gelegenheid. Het is gemakkelijk om te geven en leuk om te krijgen. Ook in Katwijk kan de VVV Cadeaubon bij vele winkels ingeleverd worden; in totaal kent Katwijk nu bijna 90 acceptanten.

Niet alleen winkels, maar ook horecagelegenheden accepteren VVV Cadeaubonnen als betaalmiddel. Recent besloot bijvoorbeeld Surf en Beach om acceptant te worden. Margriet van Dijk van Surf en Beach legt uit waarom zij hiervoor gekozen hebben: “Gastvrijheid is een van onze speerpunten, het accepteren van een VVV Cadeaubon mag daarin niet ontbreken.”

Over de VVV Cadeaubon
De VVV Cadeaubon wordt al meer dan 40 jaar uitgegeven en is niet alleen de meest bekende, maar ook de meest populaire cadeaubon, zo blijkt uit onderzoek van onderzoeksbureau GfK. Gemiddeld kopen consumenten 4 tot 5 cadeaukaarten per jaar. Bijna 50 % daarvan betreft VVV Cadeaubonnen. Ontvangers van een giftcard besteden gemiddeld het dubbele bedrag van het tegoed van de kaart. Giftcards zijn dus niet alleen een populair cadeau, maar leveren de aangesloten acceptanten ook aantoonbare meerwaarde op.

VVV Cadeaubonnen in Katwijk
Ook in Katwijk vindt de VVV Cadeaubon gretig aftrek. De bon is op diverse locatie te koop, maar ook online gemakkelijk te bestellen. VVV Katwijk | Katwijk Marketing is daarom blij dat ook het aantal acceptanten stijgt. Citymanager Piet de Vries: ”Het is zonde als de in Katwijk uitgegeven bonnen ergens anders worden besteed. Katwijk heeft prachtige winkels en goede horeca en heeft daarmee genoeg te bieden! We roepen daarom ondernemers van harte op om óók acceptant te worden van de meest populaire cadeaubon van Nederland.”

Bent u ondernemer en wilt u ook VVV Cadeaubonacceptant worden? Dat kan via www.vvvcadeaubonnen.nl/acceptant-worden. Of vraag eerst meer informatie op bij Annemarie Guijt van Katwijk Marketing | VVV Katwijk via (071) 303 07 07.